Overleg gebruiker:145.94.244.251

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Nuvola apps edu miscellaneous.png Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia
Technische Universiteit Delft (NL)

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw hogeschool of universiteit. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal studenten en docenten achter dit IP-adres is mogelijk dat dit overleg voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden dit ip-adres te blokkeren. Iedereen die via dit IP-adres inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit ip-adres). Informatie voor beheerders van publieke computers staat hier

Standaardbrief in geval van vandalisme
  1. 30 aug 2007 13:00 (CEST) aanmaken fantasie-artikel over gebruiker

Marius Grootveld[bewerken]

Beste anoniem, het artikel over Marius Grootveld was verwijderd door MoiraMoira. Als je hier bezwaar tegen aan wilt maken kan dat op de overlegpagina van MoiraMoira. Het is niet de bedoeling dat overlegpagina's worden aangemaakt waar geen artikelen bij bestaan. Woudloper overleg 30 aug 2007 13:14 (CEST)

Hallo, vanaf deze TU-Delft server werd een oncontroleerbaar artikel aangemaakt over een student aan de TU-Delft met mogelijk privacyschendende informatie. Wie die persoon is weten we niet, wel weten we dat dat artikel echt niet encyclopediewaardig is en de persoon in kwestie mogelijk helemaal geen prijs stelt om zo publiekelijk geportretteerd te worden. Wikipedia is een serieuze encyclopedie. Als je wat wilt schrijven is dat prima maar lees je dan eerst eens in. En maak alsjeblieft ook geen denigrerende onzinpagina daarna aan omdat je boos over de verwijdering bent waarin je de Wikipediaan die je hierboven iets uitlegt denigrerend neerzet. Da's gewoon vandalisme. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 30 aug 2007 13:21 (CEST)