Overleg gebruiker:178.11.8.94

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 178.11.8.94! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.023.736 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Uw bijdragen worden nu geregistreerd onder uw IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijgt u ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.
Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Homoseksualiteit in de geschiedenis[brontekst bewerken]

Dag anonieme gebruiker. Vandaag voegde u de categorie "Homoseksualiteit in de geschiedenis" toe aan enkele personen uit lang vervlogen tijden. Uit de toevoeging bleek niet waarom deze persoon in deze categorie genoemd zou moeten worden, de toevoeging kan dus niet worden geverifieerd, waarmee het in de knel komt met de geen origineel onderzoek richtlijn. Wilt u daarom bij de onlangs gedane toevoegingen en in toekomstige toevoegingen uw bron vermelden? Tulp8 (overleg) 30 mei 2020 17:40 (CEST)

Dag 178.11.8.94, ik zie je ongehinderd verder gaan met wat Tulp8 hierboven noemt. Zou je dat op z'n minst willen toelichten? Ik heb overigens ook de benaming van de betreffende categorieën aangekaart. Apdency (overleg) 30 mei 2020 19:02 (CEST)
Beste 178.11.8.94 c.q. 178.3.0.0/16, 178.11.0.0/16 et cetera, nog los van de zin van die categorieën: zonder bronnen zijn bewerkingen als deze regelrecht ongewenst. Zou u daar alstublieft mee willen ophouden? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Wutsje 30 mei 2020 19:38 (CEST)

Inderdaad, hou daar mee op. Jan Arkesteijn (overleg) 31 mei 2020 10:22 (CEST)

Dag Jan, zie de afhandeling van afgelopen nacht. Apdency (overleg) 31 mei 2020 10:39 (CEST)