Overleg gebruiker:77.174.214.192

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 30 mrt 2015 17:25 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Saoedi-Arabië
  2. 1 mei 2018 17:16 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Famke Louise
  3. 28 mei 2018 09:25 (CEST) Experimenteren op Nederlands voetbalelftal onder 17
  4. 28 mei 2018 09:27 (CEST) Experimenteren op Nederlands voetbalelftal onder 19
    • blok - 1 dag

Toon bewerking ter controle[bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Johnny Manziel. Je hebt hier kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen.

Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! maarten|wp:wpbe 21 feb 2017 23:22 (CET)

Famke Louise[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker. Ik heb je toevoeging op Famke Louise ongedaan gemaakt. De inhoud was kennelijk op basis van eigen bevindingen, want je toegevoegde "bron" bleek alleen een YouTube filmpje te zijn van een optreden. Voor waardeoordelen en origineel onderzoek is geen plek op Wikipedia. Zie daarvoor o.a. WP:NPOV en WP:GOO. Hopelijk heeft u er begrip voor dat artikelen op Wikipedia getoetst worden aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. MVG Rode raaf (overleg) 1 mei 2018 09:50 (CEST)

YouTube is totaal ongeschikt als bron voor wat dan ook. Verder per Rode raaf. SanderO (overleg) 1 mei 2018 17:09 (CEST)

1998[bewerken]

Dag anonieme bewerker. Bij deze bewerking schrapte je veel 'geboren in'-personen omdat jij ze niet bekend genoeg vond. Dit waren met name autocoureurs en Tamsin Cook, die je eerder ook al eens verwijderd had. Tegelijkertijd voegde je diverse voetballers toe, waaronder Dani Olmo. Ik heb iedereen weer teruggeplaatst. Kun je je opmerking "conform de voorwaarden" toelichten (misschien ken ik die niet)? En begrijp je dat bekendheid een moeilijk (te beoordelen) begrip is? Bovendien kunnen alle artikelen afzonderlijk op hun relevantie worden beoordeeld (en dan niet voor jou persoonlijk, uiteraard). - PeHa · Overleg 23 aug 2018 13:12 (CEST)