Overleg gebruiker:78.108.140.169

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Nuvola apps edu miscellaneous.svg Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia

Welkom op Wikipedia. Bij verdere vandalistische bewerkingen wordt de mogelijkheid Wikipedia via de internetaansluiting van deze onderwijsinstelling te bewerken voor een bepaalde tijdsduur ontnomen. Deze blokkades zullen bij doorgaand vandalisme een oplopende duur hebben. De instelling kan ook namens Wikipedia ingelicht worden over het misbruik vanaf de internetaansluiting(en).

Leerlingen, docenten en medewerkers die constructief willen meewerken aan de encyclopedie kunnen zich individueel inschrijven. Oefenen met Wikipedia kan ook, daarvoor is de zandbak. Meer informatie staat op Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia voor scholieren. Informatie voor schoolverantwoordelijken staat op Informatie voor beheerders van publieke computers

Standaardbrief in geval van vandalisme
Dossier 2008-2011
  1. 29 mei 2012 09:56 (CEST) Vandalisme op pagina Jeruzalem
  2. 27 sep 2012 13:52 (CEST) Deels leeghalen van Theatertechniek
  3. 19 nov 2012 14:34 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Poezen
  4. 11 dec 2012 13:17 (CET) Cyberpesten op pagina Tafel (meubilair)
    • Blok 2 jaar

Auteursrecht[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker. Ik heb uw artikel Stereo Sunburst verwijderd, de reden hiervoor is dat het artikel was gekopieerd van [1], dit geldt als schending van het auteursrecht en is niet toegestaan. Voor meer informatie over wikipedia en het auteursrecht raadt ik u aan om wikipedia:auteursrecht te lezen. Met vriendelijke groet, WDV 12 nov 2008 13:03 (CET)

VV Acht[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel VV Acht ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 12 dec 2008 13:34 (CET)

Externe links op Geslachtsidentiteitsstoornis[bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Geslachtsidentiteitsstoornis, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 18 mrt 2009 12:22 (CET)