Overleg gebruiker:83.117.81.47

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Richardw in het onderwerp Teleportatie (Was: Klok/KlepelKerktoren)
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 19 mei 2014 10:48 (CEST) Aanhoudende onzin in artikel Teleportatie (Zie ook Sampelemoos (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren))
  2. 19 mei 2014 11:38 (CEST) Kletskoek in projectpagina Wikipedia:Samenvoegen/200708

Teleportatie (Was: Klok/KlepelKerktoren)[brontekst bewerken]

Fotonen hebben geen spin. Zie Maxwellvergelijking. Kleuske (overleg) 19 mei 2014 10:44 (CEST)Reageren

Dit fenomeen heeft als plaats genomen. Dus het is alleen nog wachten op de inbedrijfstelling.

Kwantum heeft een dualisme, dus een foton bestaat hier en ergens anders en draait in tegengestelde richting. Fotonen hebben een elektromagnetische veld. De aura heeft de zelfde eigenschap. Het schijnt dat als je de juiste frequentie bandbreedte gebruikt je een sterk magnetische veld kan creeren die het aura gedeelte in fotonen kan splitsen. ( duaal quantum gerelateerd ) bij die band breedte kan je de twee uiteinde zo genereren dat je een scheiding maakt in tijd en plaatst. Dus heb je een plaats A aan de ene zijde en een plaats B aan de andere zijde. Dat wil zeggen dat je twee energie ringen krijgt die de aura.s doen scheiden. Terwijl je de ringen doet genereren zal aan de ene kant van de ring de plaats A vertegenwoordigt zijn en de anderenkant plaats B vertegenwoordigt zijn. De ringen worden gevormd als eerste bij je kruin en daalt dan naar beneden. Als beide ringen de grond raken is de transportatie gecompleteerd en kan men de stap maken in plaats B. Zodra je deze stap heb gemaakt zullen de ringen verdwijnen en is de transportatie een feit. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Sampelemoos (overleg · bijdragen)

Tsja... geen idee wat je bedoelt te zeggen eigenlijk. Richard 26 mei 2014 12:11 (CEST)Reageren