Overleg gebruiker:84.30.42.29

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Nietanoniem in het onderwerp Inwoneraantal Helden e.o.
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.702 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste gebruiker, welkom op Wikipedia en dank voor je belangstelling. Ik zag het artikel dat je hebt geschreven over de Randweg Venlo. Naar mijn idee is dat artikel (nog) niet helemaal geschikt voor Wikipedia, en daarom heb ik het op de lijst met te beoordelen pagina's gezet, zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170430. De belangrijkste twee problemen zijn dat (1) de naam "Randweg Venlo" bijna nergens te vinden is, alleen in allerlei plannen en beleidsnota's en dat (2) in die stukken de A67 niet bij die Randweg wordt gerekend, maar men spreekt van de aanleg van een A75 (die er dus nog niet is) die samen met de A73 die randweg zou moeten vormen. Het lijkt er dus op dat een echte Randweg Venlo nog toekomstmuziek is, maar dat is niet hoe het in het artikel staat. Eventuele discussie kan het beste plaatsvinden op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170430. Daar zal over twee weken een moderator bekijken of het artikel op dat moment wel of niet voldoet. En misschien zit ik er helemaal naast en is het allemaal eenvoudig op te helderen met een duidelijke bron van bijv. de gemeente of de provincie, of een artikel in een krant dat ik niet heb gevonden. Vriendelijke groet, Paul B (overleg) 30 apr 2017 13:56 (CEST)Reageren

Inwoneraantal Helden e.o.[brontekst bewerken]

Hoi, ik zie dat je op basis van een bron de inwoneraantallen van diverse plaatsen hebt aangepast. Je noemt de bron wel, maar je laat een link achterwege en de omschrijving is zo generiek dat deze niet terug te vinden is. Kun je aangeven wat je bron is? Nietanoniem (overleg) 22 jan 2018 07:31 (CET)Reageren