Overleg gebruiker:AFA-A

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door RJB in het onderwerp Martijn Janssen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor doorgaande point of view pushing op diverse artikelen alsmede het voeren van bewerkingsoorlogen op diverse artikelen en het daarbij bestrijden van een opponent met zogenaamd meerdere identiteiten zijn de volgende sokpoppen zoals vastgesteld via bewerkingenonderzoek en uitgevoerde checkuser voor onbepaalde tijd geblokkeerd:

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van detrimentale bewerkingen die de opbouw van de encyclopedie verstoren alsmede de encyclopedie misbruiken om een conflict met een derde te voeren alhier en zich beperken tot neutraal inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. Hiertoe kreeg de originele account een niet meegeblokkeerde emailfunctie. Bij hervatten van het bewerken met weer een nieuwe account en doorgaan met de ongewenste activiteiten verviel deze mogelijkheid:

In februari 2012 gaat gebruiker met ip-adres 77.160.217.37 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren), dat tot een jaar geblokkeerd is geweest (tot november 2011), door met het eerdere bewerkingspatroon. Ip-adres opnieuw voor een jaar geblokkeerd. Ontsnappingclausule is komen te vervallen. Tevens werd via nader checkuseronderzoek hier bevestigd dat

er ook bijhoren. Deze accounts zijn ook voor onbepaalde tijd op slot gezet.

Op 7 maart 2013 werden wederom de ongewenste bewerkingen hervat via

Deze internetaansluiting is wederom voor 1 jaar geblokkeerd.

Martijn Janssen[brontekst bewerken]

Hallo AFA-A, ik heb je artikel Martijn Janssen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! -- RJB overleg 16 okt 2010 18:30 (CEST)Reageren