Overleg gebruiker:Alexander George Franklin

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Alexander George Franklin, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.137 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Alexander George Franklin,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen. Ook worden bijdragen van IP-gebruikers op een controlelijst geplaatst, waarmee de controle onnodig op kan lopen.

Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Wijzigingen publiceren drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Egter[brontekst bewerken]

Beste Alexander George Franklin, in korte tijd deed u veel kleine bewerkingen in het artikel Egter. Zie bovenstaand bericht voor de wijze waarop dit beter kan. Wat de inhoud betreft baseert u uw verwijzingen op o.a. de door u toegevoegde bron het Nederlands Instituut voor Militaire Historie. Dat is geen bron, maar een instituut. Als u gebruik hebt gemaakt van specifieke publicaties dan zijn dat de bronnen die vermeld kunnen worden. Hebt u echter zelf onderzoek gedaan in de archieven van dit instituut dan kunnen de resultaten van een dergelijk onderzoek niet op Wikipedia geplagieerd worden. Zie voor een nadere toelichting "Geen origineel onderzoek". Bij het opsommen van bekende telgen gaat het om die personen, waarvan uit onafhankelijke publicaties blijkt wat hun maatschappelijke betekenis is geweest. Niet iedere militair behoeft te worden vermeld. Het voorgaande vormt de reden waarom ik uw wijzigingen heb teruggedraaid. Zie verder de nuttige links in bovenstaand welkomstbericht. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 15 feb 2018 15:46 (CET)Reageren

Tig keer linken naar hetzelfde item binnen één artikel is weinig zinvol. Neemt u vooral eerst kennis van Wanneer is een link functioneel? (zoals ook al aangegeven in deze bewerkingssamenvatting). Dat bespaart anderen een hoop nawerk. Met vr. goed, Gouwenaar (overleg) 15 feb 2018 19:13 (CET)Reageren

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)Reageren

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)Reageren

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:41 (CEST)Reageren