Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Brands13

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Richardw in het onderwerp Emirates
Hallo Brands13, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.805 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 8 jun 2010 14:34 (CEST)Reageren

Beste Brands13,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Félix 8 jun 2010 17:28 (CEST)Reageren

Hierbij wil ik graag bovenstaande herhalen. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 13 nov 2011 20:23 (CET)Reageren

Emirates[brontekst bewerken]

Hej,

als er 127 bestemmingen in een lijst staan, en je zet er boven dat het er 129 zijn, dan klopt één van de twee niet. De 127 staat bovendien ook elders in het artikel. Het artikel moet i.i.g. inhoudelijk consistent blijven.

Richard 7 feb 2013 16:25 (CET)Reageren

Ik was de pagina aan het aanpassen terwijl jij net aan het kijken was. E.e.a. is nu weer correct. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Brands13 (overleg · bijdragen)
In het kader van 'al het overleg bij elkaar' heb ik bovenstaande reactie vanaf mijn overlegpagina naar die van jou verplaatst.
Het klopte nog niet. Het aantal bestemmingen dat in de lijst opgesomd wordt, is 127. Als het er 129 moeten zijn, is het niet voldoende alleen de datum en het aantal aan te passen - je zult ze dan ook aan de lijst toe moeten voegen. Liever een inhoudelijk kloppend verhaal met cijfers van twee maanden oud dan een artikel dat zichzelf tegenspreekt.
Verder klopte het totaal bij de vloot niet. Dat heb ik nu ook aangepast. Verder heb ik de orders uit de infobox gehaald - conform vergelijkbare artikelen.
Richard 7 feb 2013 16:41 (CET)Reageren
Je blijft 127 in 129 wijzigen zonder te reageren op bovenstaande bedenkingen. Hoewel de wijziging m.b.t. het aantal A380's juist prima Duim omhoog is, ben ik bij het volharden van dat andere geneigd dat als vandalisme te gaan bestempelen... Richard 7 feb 2013 16:59 (CET)Reageren
Okee... je blijft aan de gang en je reageert niet op bovenstaande opmerkingen. Ik ben bang dat ik om een blokkade moet gaan vragen. Jammer, dat was volgens mij niet nodig geweest... Richard 7 feb 2013 17:02 (CET)Reageren

Zie onderstaand bericht:

Warsaw: Emirates has extended its presence in eastern Europe by starting a daily non stop flight to the Polish capital Warsaw. The carrier’s first flight landed at 10.20 am local (Poland) time on Wednesday, making Warsaw its 129th international destination. February 6, 2013. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Brands13 (overleg · bijdragen)

Fijn dat je reageert! De 129 blijkt dus te kloppen. Warschau staat al in het lijstje. Kortom: er zit ergens een fout in de lijst - er ontbreken twee bestemmingen. Heb jij de mogelijkheid die twee bestemmingen ontbrekende te achterhalen? Dan zouden ze erbij gezet kunnen worden en vervolgens kan die 129 terecht boven die lijst geplaatst worden. Richard 7 feb 2013 17:11 (CET)Reageren
PS: lukt het niet - ik ben vandaag niet meer in de gelegenheid, maar morgen zou het wel moeten lukken e.e.a. even naast elkaar te leggen. Als het jou niet lukt, laat dan vannacht alsjeblieft die 127 nog even staan en dan ga ik er morgen zelf mee aan de gang. Richard 7 feb 2013 17:16 (CET)Reageren
Okee... ik ben er uit. Er stonden er 127 in de lijst. Een daarvan (Madras) klopte niet, een ander stond er dubbel in (als Thiruvandanthapuram en als Trivandrum). Blijven er 125 over. Twee passagiersbestemmingen (Hobart en Lissabon) en drie vrachtbestemmingen (Hanoi, Lilongwe en Zaragoza) ontbraken (overigens staat Hanoi wel in de dienstregeling maar niet op de routekaartjes). Daarmee kom ik op een totaal van 130. Het bericht dat jij citeert, zal Dubai niet meetellen aangezien dat uit hun oogpunt geen internationale bestemming is. Richard 8 feb 2013 14:26 (CET)Reageren