Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Cupido1999

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Pagina verwijderd
Welkom op Wikipedia, Cupido1999! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.648 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Privacy[brontekst bewerken]

Beste Cupido1999, het is in verband met hun privacy niet wenselijk om namen van partners en kinderen op te nemen in een artikel op Wikipedia. Zie: WP:PVD. Vriendelijke groet, Ronnie PG (overleg) 28 jul 2020 15:18 (CEST)Reageren

Ondanks bovenstaande voegde u zojuist de namen van de kinderen weer toe, ik wil u verzoeken deze uit het artikel te laten Ronnie PG (overleg) 28 jul 2020 15:32 (CEST)Reageren
Herhaald en dringend verzoek om hiermee te stoppen, aangezien u ze juist weer toevoegde. Hiermee doorgaan zal leiden tot een blokkade van uw account Ronnie PG (overleg) 28 jul 2020 15:36 (CEST)Reageren

Was niet helemaal mijn bedoelig[brontekst bewerken]

Hallo, Ik begreep er niks van waarom de tekst elke keer verdween, het is nu me ook wel duidelijk. Ik had niet door dat het constant werd verwijderd door de privacy regels. Pas na de derde keer kreeg ik door dat het werd weggehaald door in mijn inbox te kijken. Mijn fout. Dit is pas mijn eerste artikel die ik schrijf. Had het simpel weg gewoon niet door dat het niet mocht. Dank door uw oplettendheid en het zal niet weer gebeuren.

De functies die Martijn heeft doorlopen mogen die wel openbaar worden gemaakt zoals ook op internet staat?

MVG Cupido1999 (overleg Cupido 28 jul 2020 15:50 (CEST)Reageren

Beste Cupido, gezien de privacy van minderjarigen goed beschermd dient te worden en je al meermaals hier uitleg was gegeven, was een waarschuwing op zijn plaats. Als u verder aan het artikel gaat werken dien je duidelijk te maken dat deze persoon relevant is voor een artikel op Wikipedia mier hierover kun je lezen op:Wikipedia:Relevantie per onderwerp. Naar mijn mening is dat namelijk niet zo. Financieel en operationeel directeur zijn bij een voetbalclub maakt iemand nog niet meteen relevant naar mijn mening. Verder is het van belang dat wanneer je over een levend persoon schrijft je bronnen toevoegt. Zie daarover meer op Wikipedia:Biografieën van levende personen. Ik heb de waarschuwing bovenaan deze pagina weer vervangen door een welkomstbericht, daar vind je nog meer informatie over Wikipedia Vriendelijke groet, Ronnie PG (overleg) 28 jul 2020 15:59 (CEST)Reageren
Beste Cupido, zoals ik hierboven al noemde, vind ik deze persoon niet relevant voor een artikel in een encyclopedie. Dat is in ieder geval aan het artikel niet te lezen. Ik heb daarom het artikel ter beoordeling voorgedragen op de pagina Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200728. Daar kan de komende twee weken ook gereageerd worden op mijn nominatie, bovendien is er twee weken de tijd om aan het artikel te werken en het tegendeel mogelijk te bewijzen. Ook jij kunt daar reageren op de nominatie. Na twee weken zal een moderator het artikel beoordelen en besluiten om het artikel te verwijderen of te behouden. Groet, Ronnie PG (overleg) 28 jul 2020 16:09 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Martijn Hoogstoevenbeld[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Martijn Hoogstoevenbeld dat is genomineerd door Ronnie PG.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200728#Martijn Hoogstoevenbeld en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 29 jul 2020 00:56 (CEST)Reageren

Pagina verwijderd[brontekst bewerken]

Beste Cupido1999, welkom op Wikipedia. Ik heb een artikel dat door u/je aangemaakt is helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende oorzaken:

  • Expliciete reclame - Wikipedia kent een neutraal standpunt. Wervende teksten horen hier dan ook niet thuis. Zie mogelijk ook WP:COI.

Mocht de reden u/je onduidelijk zijn, vraag het dan gerust hieronder of aan onze helpdesk.

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Encycloon (overleg) 23 nov 2020 13:00 (CET)Reageren