Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:DaantjeB

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Thieu1972 in het onderwerp Artikel
Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Welkom + opmerking over DaantjeB[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! U heeft het artikel DaantjeB aangemaakt. Het artikel is echter gezien de inhoud bedoeld als promotie voor uzelf of een onderwerp waar u persoonlijk of zakelijk nauw bij betrokken bent als een bedrijf, organisatie of bedrijfsproduct en niet relevant voor opname in een encyclopedie en daarom is het op de beoordelingslijst geplaatst genomineerd ter verwijdering of voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor (zelf)promotie of reclame. Ook is Wikipedia geen gratis webruimte waar mensen hun 'eigen' pagina kunnen inrichten. Bent u het oneens met de verwijdernominatie indien het artikel niet direct is verwijderd, dan kunt u op de beoordelingslijst uitleggen waarom het artikel volgens u (al dan niet in de huidige staat) wel encyclopedisch relevant is.

Op Wikipedia wordt het niet gewaardeerd als mensen schrijven over zichzelf of onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk nauw bij betrokken zijn. Zoals u mogelijk uit de publiciteit hebt vernomen zijn er helaas mensen die Wikipedia ge-/misbruiken om een positief beeld over zichzelf te schetsen of aandacht te trekken of werving of promotie voor hun zakelijke activiteiten of producten of bedrijf te bedrijven. Hopelijk heeft u er begrip voor dat we op Wikipedia bijdragen toetsen aan encyclopedische relevantie. Het is dan ook aan te raden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u die stellen op onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Sanbonani (overleg)

Artikel[brontekst bewerken]

U blijft de tekst over mogelijk uzelf herplaatsen. Die is al herhaald verwijderd. Ik heb gevraagd dit nogmaals te doen met als motivatie "privacyschending en niet relevant. Persoon die tussen wal en schip viel als niet gedocumenteerde jongere en publiciteit kreeg en mede daardoor gelukkig toch nog een verblijfsvergunning kreeg maar geen bekende musicus/dj nog en verder staat dit door de account met dezelfde naam geschreven artikel vol met privacyschendende zeer persoonlijke zaken die niet kunnen blijven staan openbaar. Al tweemaal eerder direct verwijderd." Als u inderdaad deze persoon bent wens ik u veel geluk en succes toe en als u dan een bekende muzikant bent geworden zal er vanzelf wel over u geschreven gaan worden. Maar wat er nu stond is nogal privacyschendend over betrokkene helaas en dat kan niet. Met vriendelijke groet, Hoyanova (overleg) 10 jul 2020 15:55 (CEST)Reageren

En ook op uw gebruikerspagina waarop u het zojuist plaatste hoort deze tekst niet thuis. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om op uw gebruikerspagina informatie te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, linkspam, een tekstdump van elders, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens, een lege pagina of een curriculum vitae. Daarom is hij verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Hoyanova (overleg) 10 jul 2020 16:02 (CEST)Reageren

Aanvulling: het artikel was reeds op deze pagina genomineerd. Ik heb het verzoek tot directe verwijdering ongedaan gemaakt, want het artikel bevat wel degelijk bronnen die het hele verhaal bevestigen. Van privacyschending is in ieder geval geen sprake. Wel zijn er andere problemen met het artikel.
De gebruikerspagina heb ik wel direct verwijderd. Ik denk dat het als een kladblok is gebruikt om het artikel in concept neer te zetten? Dat kan dan beter in bv Word, of in het daadwerkelijke kladblok dat Wikipedia aanbiedt aan elke gebruiker. In ieder geval is de gebruikerspagina alleen bedoeld om iets over jezelf te vertellen. Thieu1972 (overleg) 10 jul 2020 18:24 (CEST)Reageren