Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Ellyvanbeelen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Sonty567 in het onderwerp Volledigedossiermethode
Hallo Ellyvanbeelen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.376 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

**Man!agO** 28 jul 2011 14:13 (CEST)Reageren

Volledigedossiermethode[brontekst bewerken]

Dag. Ik heb het artikel Volledigedossiermethode hier genomineerd voor de verwijder-/verbeterlijst. De reden is dat ik via Google geen resultaten vind op termen als Volledigedossiermethode of Volledige dossier methode. Hopenlijk zullen anderen ook eens door de nominatie mee kunnen kijken naar de lemmatitel. Desgewenst kunt u ook opmerkingen plaatsen bij de nominatie op de verwijder-/verbeterlijst. Mvg Sonty (overleg) 28 jul 2011 15:17 (CEST)Reageren

Hallo Sonty,

Het artikel Volledigedossiermethode was onderdeel van een langer stuk over de vier manieren die Sackett onderscheidt om tot een diagnose te komen. De rest is door iemand verwijderd. Ik kan de rest niet terug zetten, omdat het op de nominatie staat om verwijderd te worden. Dat het niet op Google te vinden is, wil natuurlijk niet zeggen dat het niet bestaat.
Doordat Volledigedossiermethode op de nominatie staat om verwijderd te worden, zijn mijn bijdragen Mesologie en Electro Fysiologische Diagnostiek ook genomineerd voor verwijdering. Hoe kan ik dit allemaal oplossen? Graag je hulp, want ik ben nog niet zo handig met Wikipedia.
Met vriendelijke groet, Elly
Dag Elly. Allereerst mogen en kunnen artikelen die genomineerd zijn voor verwijdering/verbetering nog steeds aangepast worden. Een nominatie houdt in dat na twee weken een zogeheten moderator, mede aan de hand van de nominatie en evt. daarbij gezette opmerkingen van anderen, in principe de knoop daarhakt of het dan aangetroffen artikel weggaat of blijft. Het kan daarom handig zijn om op de verwijderlijst te kijken welke opmerkingen gemaakt zijn/worden bij een artikel, en als die fundamenteel hout snijden die opmerkingen te gebruiken om aanpassingen te maken in het artikel. Ook kun je desgewenst commentatoren op hun persoonlijke overlegpagina nadere vragen stellen en dergelijke. In de handtekening van een commentator kun je op overleg klikken om diens overlegpagina te bereiken.
Vwb Google. Google is zelf uiteraard geen scheidsrechter of iets wel of niet bestaat, zie het meer als een indicator dat de term niet tot nauwelijks bekend lijkt te zijn. Met bijvoorbeeld het opgeven van een, liefst meerdere bronnen die de term Volledigedossiermethode hanteren, is dit vaak al te ondervangen. Handige pagina's op Wikipedia hierover zijn Wikipedia:Verifieerbaarheid en Wikipedia:Bronvermelding.
Mocht je als nieuwkomer ergens niet uitkomen en een centrale plek zoeken op Wikipedia om bijv. een vraag te stellen, dan is er de WP:Helpdesk. Meestal worden vragen e.d. vrij vlot daar beantwoord. Mvg Sonty (overleg) 29 jul 2011 09:53 (CEST)Reageren

Mesologie en Electro Fysiologische Diagnostiek[brontekst bewerken]

Beste Ellyvanbeelen,

Mesologie en Electro Fysiologische Diagnostiek zijn voor de zekerheid meegenomineerd voor verwijdering, samen met Volledigedossiermethode. Het woord "volledigedossiermethode" komt in het artikel Mesologie ook voor.

Deze nominaties betekenen niet dat de artikelen ook daadwerkelijk verwijderd zullen worden. Dit zal in een later stadium worden bepaald. Excuses voor het ongemak, gezien de keurige manier waarop de artikelen waren vormgegeven en het vele werk dat erin is gestoken.

Met vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 28 jul 2011 18:17 (CEST)Reageren

Hallo Erik, Ik ben nieuw op Wikipedia en in schrik een beetje van alle commotie. Ik dacht volledig te zijn, maar gevolg is dat nu al mijn bijdragen genomineerd zijn voor verwijdering. Volledige dossier methode is een vertaling uit een boek van David Sackett. Het bestaat dus wel degelijk, ook al is het misschien niet op Wikipedia te vinden. Ik heb de bron ook netjes genoemd. Het stuk over de volledige dossier methode was ook veel vollediger, met alle vier manieren die Sackett onderscheidt om tot een diagnose te komen. De rest van het verhaal is echter door iemand verwijdert. Hoe kan ik dit nou allemaal oplossen? Met vriendelijke groet, Elly