Overleg gebruiker:Elstgeest

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Dolledre in het onderwerp Delftse Studenten Zwemvereniging 'WAVE'
Hallo Elstgeest, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.918 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Delftse Studenten Zwemvereniging 'WAVE'[brontekst bewerken]

Hallo. Dit artikel kan beslist beter (als encyclopedieartikel dan), maar ik nomineer het toch maar even niet ter verwijdering. Ik heb wel enkele compleet niet encyclopedische passages (cfr. Tieten!) weggehaald.

Kan je niet gewoon info toevoegen zoals jaar van oprichting, aantal leden etc. zonder per se het studentikoze karakter uit te vergroten? Dank en groet, Dolledre Overleg 1 okt 2007 02:59 (CEST)Reageren

Excuus, ik heb het toch maar wel genomineerd. Weet je overigens zeker dat zo'n gekke titel met aanhalingstekens de gewenste is? Ik denk bijvoorbeeld aan WAVE, hetgeen de Lijst van Nederlandse zwemverenigingen met mij eens schijnt te zijn. Groetjes. — Zanaq (?) 1 okt 2007 09:25 (CEST)

Beste mensen,

Ik ben ermee eens dat het artikel uitgebreider kan. Geloof me, er is nog genoeg te vertellen over deze vereniging. Wat wel me eigenlijk enorm teleurstelt is dat jullie zonder ook maar een benul te hebben van wat er staat het een-en-ander maar verwijderen. Ok, hoewel de kreet mbt "Tieten!" niet geheel gepast is, is dit wel een **feit** van deze vereniging. Feiten is toch waar het om draait op Wikipedia of niet soms?

Wat betreft de tenaamstelling, dit is echter simpelweg de naam waarmee de vereniging is ingeschreven en wordt vermeldt in de statuten (zie www.kvk.nl, in statuten staat WAVE wel volledig met hoofdletters). Maw, correcter kan niet. Gaarne betere argumenten dan 'gekke titel' in de toekomst :/.

Dan wil ik nog even op het studentikoze karakter ingaan. Dit is echt onzin, het enige studentikoze dat erin voorkwam waren de leuzen die werden *geciteerd*. De rest waren in het geheel feiten.

Om dan verder mijn geloofwaardigheid te versterken, ben ik zelf oud-bestuurder van deze mooie vereniging geweest. Mocht je betere bronnen hebben om deze feiten te staven hoor ik dat graag, maar tot die tijd: doe even normaal aub. Zorg er nou eens voor de Wikipedia een bron van feiten wordt ipv een strijd van wie er het beste op kan *spammen*.

In het vervolg verwacht ik dan ook van **iedereen** die deze pagina wijzigt dat zij dat met verstand doen en niet lukraak dingen verwijderen/nomineren tot verwijdering of elk andere vorm van wiki-terrorisering.

Met vriendelijke groet,

René Elstgeest