Overleg gebruiker:Erik1980/Archief2018

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beoordelingsnominatie The Security Company[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om The Security Company dat is genomineerd door Jvhertum. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180226 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 27 feb 2018 01:08 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie van o.a. O.E.F.[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: O.E.F. door Kattenkruid, Vledder (band) door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180303 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 4 mrt 2018 01:07 (CET)Reageren

Ledeacker[brontekst bewerken]

Beste Erik1980, Soms loop ik op artikelen na of er niet tekst van een andere website is gehaald zodat er ook geen auteursrechtenschending word gepleegd. Zo ook op het artikel Ledeacker. Het viel mij op dat stukken tekst uit het artikel overeen komen met een dorpssite. Als ik in de bewerkingsgeschiedenis kijk, schreef u op 4 jul 2006 om 21:47 en op 12 sep 2006 om 00:12 grotendeels de tekst uit het artikel die grotendeels overeen komt. Nou kan het zijn omdat uw bewerkingen pakweg al meer dan 10 jaar geleden zijn gemaakt, dat deze dorpsite nog niet bestond en dat u uw informatie ergens anders vandaan hebt gehaald. Alsnog zal ik dan willen weten wat uw bron was.

In afwachting op een reactie, Grasmat (overleg) 1 mei 2018 17:25 (CEST)Reageren

Beste Bert,
Dank voor je oplettendheid. De tekst die ik destijds plaatste was door mij zelf geschreven en vrijgegeven onder Creative Commons. Het staat de dorpssite dan ook vrij deze te gebruiken. Ik was indertijd als moderator op de NL Wikipedia vooral actief in het bestrijden van copyright violations, dus ik snap dat bovenstaande toezegging je weinig zal doen. Een bron, anders dan mijn eigen brein, kan ik je helaas niet geven.
Erik'80 · 1 mei 2018 17:49 (CEST)Reageren
Dank voor je toelichting, Erik. Dat weet ik dan ook weer. Grasmat (overleg) 2 mei 2018 12:44 (CEST)Reageren

Glimlach[brontekst bewerken]

Fijn weer eens een teken van leven te zien. MoiraMoira overleg 1 mei 2018 21:36 (CEST)Reageren

Goed om jou ook weer eens te zien! Glimlach Erik'80 · 2 mei 2018 21:32 (CEST)Reageren
Hopelijk blijf je een beetje hangen hiero nu MoiraMoira overleg 2 mei 2018 22:04 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Lijst van bekeerlingen tot het katholicisme[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van bekeerlingen tot het katholicisme dat is genomineerd door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180923 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 sep 2018 02:02 (CEST)Reageren