Overleg gebruiker:Experience040

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Experience040, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.045.493 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia! In bovenstaand sjabloon staan een aantal tips om je op weg te helpen. Als je nog vragen hebt, kun je deze stellen in de genoemde helpdesk of op mijn overlegpagina. Ik wens je veel plezier en succes. Groeten, Erwin85 25 aug 2006 17:00 (CEST)

Veel kleine bewerkingen Eindhoven[brontekst bewerken]

Beste Experience040,

Ik zag dat je vele kleine wijzigingen hebt doorgevoerd in het lemma Eindhoven. Het is in de toekomst wellicht beter om bovenaan de pagina op "bewerken" klikken en veel wijzigingen door te voeren. Veel kleine wijzigingen kosten nl. relatief veel serverruimte. Groeten, Bramvr 25 aug 2006 22:13 (CEST)

Beste Experience 040,
Ik wil je toch echt op het hart drukken zoveel mogelijk wijzigingen in één keer door te voeren i.p.v. 5 maal een kleine wijziging bij bijvoorbeeld Luchthaven. Kijk eerst eens op Eindhoven Airport of de bestemmingen al aangegeven staan, zo voorkom je dubbele info in een artikel over de gemeente (en wordt dit artikel ook niet onnodig lang). Klik ook eens op "toon bewerking ter controle" en pas als je helemaal tevreden bent op "opslaan" zo kosten wijzigingen veel minder serverruimte. Groeten en succes met Lighttown NL, Bramvr 26 aug 2006 16:17 (CEST) (geboren als "Eindhovens Lèmpke")
N.B. Tip:
Met {{zieook|Zie ook: [[Eindhoven Airport]]}} zet je een verwijzing naar het vliegveld in het artikel.

Bold Ehv[brontekst bewerken]

Beste Experience, interessante mening, om te vinden dat bold e.e.a. overzichtelijker maakt. Als dat idd bewezen is, vind ik het prima, maar volgens mijn info is het niet echt de bedoeling op Wiki en dat vind ik ook wat waard. Je zegt bewezen.......kun je me misschien aangeven waar je dat bewijs gevonden hebt? Groet, Arnaud 7 feb 2007 21:52 (CET)

Dat blijkt uit tests die ik zelf onder een paar personen gehouden heb. Niet uitermate correcte informatie natuurlijk. Daarom heb ik in de overleg pagina van Eindhoven ook het een-en-ander duidelijk gemaakt. --Experience040 7 feb 2007 21:55 (CET)

Berichtje op Commons[brontekst bewerken]

Ik weet niet hoevaak je op Commons zit, vandaar ook even een berichtje hier. Ik heb daar een berichtje achter gelaten. Huskyoog.jpg Husky (overleg) 27 feb 2007 20:38 (CET)

Daar kijk ik niet echt vaak, voornamelijk enkel om foto's en andere afbeelding te uploaden. Ik heb 'n bericht achtergelaten!--Experience040 27 feb 2007 21:07 (CET)
Als je nog eens een foto wilt uploaden: lees WP:BGM, daar staan alle regels uitgelegd (die gelden ook vrijwel allemaal voor Commons). Huskyoog.jpg Husky (overleg) 1 mrt 2007 01:07 (CET)

Lotto Weekend Miljonairs[brontekst bewerken]

Lotto Weekend Miljonairs gezien toevallig, als ik zo zie welk artikel je hebt aangemaakt? ;) Roelzzz 4 mrt 2007 21:40 (CET)

Haha, dat klopt ja. Toen ik het opzocht verbaasde ik me dat 't artikel nog niet bestond. Dus vandaar. ;)--Experience040 5 mrt 2007 18:47 (CET)

Geen beginnetje[brontekst bewerken]

Hallo Experience040,

Ik zag, dat je op Stadionkwartier (Eindhoven) het sjabloon {beginnetje} hebt geplakt. Volgens de afgeproken regels is dit echter ten onrechte. Het artikel was te uitgebreid en bevatte al meer dan 3 feiten, zodat het geen beginnetje meer was. We willen graag zo weinig mogelijk beginnetjes in de lijst hebben, vandaar ook, dat we oneigenlijke beginnetjes zoveel mogelijk verwijderen. Meer informatie over beginnetjes kun je vinden op Wikipedia:Beginnetje. Als je bedoelt, dat het artikel nog niet af is, en dat je er nog mee bezig bent, gebruik dan het {wiu2}-sjabloon. Of, als je vindt, dat het artikel nog niet goed genoeg is, dan kun je het artikel toevoegen aan de lijst op Wikipedia:Dit kan beter. Ik heb het beg-sjabloon alvast weer verwijderd. brimz 13 jun 2007 09:14 (CEST)

Foto vestedatoren[brontekst bewerken]

Beste Experience040,

Ik vroeg me af of ik je foto van de Vesteda toren mag gebruiken voor mimoa.eu. Als het kan, kun je me altijd mailen op robinberghuys at gmail dot com. Alvast bedankt!

Robin

Stationslocatie Zuidoost[brontekst bewerken]

Hallo Experience040,

Ik heb het artikel Stationslocatie Zuidoost, dat je in 2006 geschreven hebt ter verwijdering voorgedragen. Op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20141129 heb ik de volgende reden opgegeven: "Een raar verhaal, waar niets van klopt. Het is in 2006 geschreven en nam toen al een fors voorschot op de toekomst. Zo staat erin dat het stationspostkantoor al gesloopt zou zijn. Maar uit dit artikel blijkt dat er nog steeds staat! Ik stel voor: vervangen door een artikel dat vertelt hoe het er nu met de plannen voor Lichthoven (zo wordt het toekomstig stationsgebied genoemd, maar de naam staat nergens in het artikel) voor staat, en als niemand dat artikel wil schrijven: gewoon verwijderen." Op de aangegeven pagina kun je meediscussiëren over de nominatie, maar het zou natuurlijk nog mooier zijn als je het artikel zou willen herschrijven.

met vriendelijke groet, Sijtze Reurich (overleg) 29 nov 2014 10:04 (CET)