Overleg gebruiker:FYD2020

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Edoderoo in het onderwerp Verwijdering artikel

Hallo FYD2020, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 18 feb 2020 21:41 (CET)Reageren

Verwijdering artikel[brontekst bewerken]

Beste FYD2020,

Een artikel over een dj kan prima op Wikipedia geplaatst worden, dat artikel beschrijft dan de carriere van de dj, de verschillende nummers en albums die deze heeft uitgebracht en misschien wat over de privesituatie. Het artikel over Thierry von der Warth beschreef echter geen van dat alles, behalve dat hij elke donderdag in een discotheek draait en dat hij aanstaande vrijdag een album uit zal brengen. Met uiteraard een oproepje om hem op socials te volgen. Dit is geen encyclopedische artikel, maar een start van reclame en daarom dus ook verwijderd. Ik hoop op uw begrip. Dqfn13 (overleg) 18 feb 2020 21:41 (CET)Reageren

Blijkbaar is dit een tweede poging? Die heb ik ook genomineerd, want de tekst is niet neutraal, en geheel bronloos. De 40e beste club is een bewering, die je niet zelf mag verzinnen, maar nu weet niemand waar die vandaan komt. En waarom is Thierry dusdanig relevant dat een encyclopedie aandacht aan hem besteed? Daarvoor zouden bronnen moeten zijn opgevoerd, maar die missen. Edoderoo (overleg) 20 feb 2020 13:28 (CET)Reageren