Overleg gebruiker:Ferdinant van Dalen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 7 aug 2018 15:16 (CEST) Geklieder in artikel Christian August Vulpius
  2. 7 aug 2018 16:07 (CEST) Plaatsen kwebbelartikel

Een pagina voor Dylan Verdoold de Pianist en Componist[bewerken]

Hier stond een coachaanvraagsjabloon. geachte coach,

Zou ik een wikipedia pagina aan maken voor Dylan Verdoold. Ik leerde hem kennen op Rotterdam Centraal toen hij daar piano speelde ik heb ook contact met hem via telefoon en ik heb zijn toestemming voor een Pagina aan te maken voor hem. Dylan Verdoold speelt piano en componeerd ook zelf piano stukken hij speelt nog maar 3 jaar!! en hij componeerd al!! zijn stukken hebben een kleine stijl van Beethoven. Ik hoop echt dat ik de pagina voor hem kan maken. Hij word ook soms gegoogeld maar daar is niks te vinden alleen maar Fotos dus dit zou echt perfect zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferdinant van Dalen

Beste Ferdinant van Dalen,

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Dank je voor bovenstaand bericht. Ik ben geen coach, maar door het plaatsen van het sjabloon {{Wikipedia:Coachingsprogramma/Coach gezocht}} heb je wel de eerste stap gezet naar het vinden van een coach.
Omdat ik de berisping en het dossier bovenaan deze pagina heb gezet voel ik me verplicht je enige uitleg te geven over het waarom daarvan. Van Google leer ik dat Dylan Verdoold een getalenteerde jongeman is, maar waarover verder geen onafhankelijke en betrouwbare bronnen bestaan. Bovendien is hij, zo lijkt me. minderjarig. Nu bestaan er wel Wikipedia-artikelen over minderjarigen, maar dat zijn grote uitzonderingen. Meestal is de gemeenschap terughoudend met zulke artikelen. De gedachte is: als het onderwerp belangrijk genoeg is voor een artikel komen er vanzelf bronnen daarover in pers, boeken of andere onafhankelijke bronnen en schrijft iemand aan de hand daarvan een artikel. Daarnaast geven we de privacy van minderjarigen extra bescherming.
Het artikel van jouw hand dat ik verwijderde bevatte grotendeels als inhoud de zin "Als ik hem hoor spelen op Rotterdam centraal denk ik soms dat dat een stuk is van [[Ludwig van Beethoven]] is Maar dan zegt hij ``Nee dit muziek heb ik zelf geschreven``." Zo schrijven we geen artikelen over personen. Hoe wel lees je in Wikipedia:Biografieën van levende personen. Zulke inhoud, die niet op een bron is gebaseerd, maar op eigen ervaring noemen we origineel onderzoek. Daarvoor is geen plaats op Wikipedia.
Ik heb hier rechts een menuutje op gezet met een aantal nuttige links voor beginnende bewerkers van Wikipedia. Ik kan je aanraden die te volgen en de gelinkte pagina's te lezen. Als je daarna nog vragen hebt stel ze gerust. Succes!
Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 7 aug 2018 18:03 (CEST)
Dag Ferdinant van Dalen, ik ben inmiddels zo vrij geweest om het coachverzoeksjabloon weg te halen. Het lijkt me niet meer van toepassing. Mocht je het nog wel nodig vinden, herplaats het dan gerust. Specifieke vragen mag je ook hieronder stellen of aan de Helpdesk. Mvg, Encycloon (overleg) 4 nov 2018 01:42 (CET)

Dylan Verdoold[bewerken]

Geachte coach,

Ik heb toestemming gekregen van Dylan en zijn ouders of hij op Wikipedia. Ze vinden het niet zo erg als hij op wikipedia staat. Want ik heb het geprobeerd net maar het was verwijderd. vanwege privecy schending maar dat was niet zo.

Met vriendelijke groet,

Ferdinant van Dalen Ferdinant van Dalen (overleg) 7 aug 2018 18:33 (CEST)

Een ander zijn/haar gebruikerspagina bewerken[bewerken]

Beste Ferdinant van Dalen, Het is binnen de Nederlandstalige wikipedia een goed gebruik dat alleen jijzelf wijzigingen aanbrengt op je gebruikerspagina. Andere gebruikerspagina's dan de eigen bewerken is niet het idee. Als je dit wilt meenemen, fijn. Dank, mvg. Bezemploeg (overleg) 15 aug 2018 00:49 (CEST)

Wikipedia Pagina voor Dylan Verdoold[bewerken]

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben Ferdinant van Dalen ik ken Dylan ongeveer 2 jaar en ik ben verast van de piano kunsten en compositie kunsten van hem. Ik heb met Dylan overlegd en met zijn ouders of ik iets over hem kon schrijven op wikipedia, en ik heb de toestemming van hun. Soms vragen mensen als hij Piano speelt op RotterdamCentraal of hij zijn naam wilt zeggen en dan zeggen ze ik zoek je wel op internet maar je vind alleen maar Fotos van hem geen info, Dus zou ik AUB een pagina voor hem mogen maken. Hij maakt muziek in de stijl van Beethoven en Mozart en hij speelt 3 jaar piano dat is wonderbaarlijk!!

Met vriendelijke groet,

Ferdinant van Dalen Ferdinant van Dalen (overleg) 15 aug 2018 00:58 (CEST)

Ah ja. Het is denk ik handig als ik wat verduidelijking geef, er zijn hier een flink aantal regels en ik snap dat je het goed bedoelde met je wijzigingen. Met dit account mag je je eigen gebruikerspagina aanpassen, dat is deze: Gebruiker:Ferdinant van Dalen. De gebruikerspagina van de gebruiker Dylan Machiel Verdoold mag slechts door Dylan zelf aangepast worden, niet door jou. Als je informatie over Dylan wilt delen met anderen is Wikipedia niet een geëigende weg: hij heeft (nog) niet voldoende bekendheid voor een pagina, dat is al gebleken. Als je tóch over hem schrijft is dit zelfs ongewenst: persoonlijke informatie over anderen, waarover geen artikel is, dient niet openbaar gemaakt te worden hier op Wikipedia. Snap je deze regels? Heb ik het duidelijk genoeg uitgelegd? En zou je, als je dit begrijpt, willen stoppen met persoonlijke informatie te delen via Wikipdia over een ander? Dank voor de moeite. Mvg. Bezemploeg (overleg) 15 aug 2018 01:13 (CEST)