Overleg gebruiker:Flakenstein

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Flakenstein, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.093 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom Flakenstein. Meteen een aanwijzing: als je wilt overleggen met andere gebruikers, zoals met Emvee, gebruik daarvoor dan zijn overlegpagina. Het wijzigen van gebruikerspagina's wordt hier nl. gezien als doodzonde. Groeten, Tubantia 24 aug 2005 18:19 (CEST)[reageer]

Hallo,

Mag ik vragen wat de brief aan Hirsi Ali met de term Thaghoet te maken heeft dat hij daar een bijzondere plek verdient?

Met vriendelijke groet, Ype 25 aug 2005 19:44 (CEST)[reageer]

Natuurlijk: naar ik aan neem heeft u het proces rondom Buyeri gevolgd? Vast en zeker heeft u ook B's verklaring tegenover Mevrouw van Gogh gehoord? Hierin zei B. dat hij geen haat koesterde jegens T. van Gogh, maar dat hij iedere ongelovige uit naam van Allah moest doden. Verder verklaarde hij dat er geen enkele niet-Thaghoet staat bestaat en dat hij daar zeker naartoe zou zijn verhuist als die bestond. Nu is het zo dat [praktisch] elke moslim-terroristische daad bedoeld is om de Thaghoet uit te roeien. Ik geef grif toe dat een link naar een pagina over moslim-terrorisme beter zou zijn geweest, maar helaas had ik die niet. Met vriendelijke groeten, en hopende u voldoende geïnformeerd te hebben: Flakenstein

Okay, maar zoals dat nu vermeld wordt lijkt het me enigzins onduidelijk. Misschien kun je dat beter in de vorm van een lapje tekst in het artikel zelf vermelden ipv als een "zie ook"-kopje?

Met vriendelijke groet, Ype 26 aug 2005 18:20 (CEST)[reageer]

Meer Thaghoet[brontekst bewerken]

Beste Flakenstein, op mijn pagina heb je geschreven:

De twee verwijderde links zijn zeer relevant, de meeste informatie over de Thaghoet en andere Islamitische termen heb ik op deze pagina's gevonden. Hartelijk bedankt voor het toevoegen van een kategorie, dit was mijn eerste Wikipedia artikel, en ik heb het gebruik van de site nog niet helemaal onder de knie.
Geen dank, graag gedaan. De links had ik verwijderd omdat ze niet rechtstreeks met het artikel te maken hebben en er dus wat mij betreft niet thuis horen. Als je denkt dat aan El tawheed moskee te Amsterdam aandacht moet worden gegeven dan suggeer ik om daarvoor een nieuw artikel te starten; vanaf Thaghoet kan je daar dan naar linken mbv [[El tawheed moskee]]; hetzelfde wat mij betreft voor de al-islaam site. Emvee 25 aug 2005 23:12 (CEST)[reageer]
NB: Liever mijn overlegpagina gebruiken dan de hoofdpagina; ondertekenen doe je met vier tilde's, zo ~~~~ dus.

Eisbrecher[brontekst bewerken]

Hoi Flakestein,

zou je in je artikel Eisbrecher even kunnen vermelden welke nationaliteit die groep heeft en zo ook de categorie (Categorie:Nationaliteit band) kunnen toevoegen? Groet. Jurre 26 aug 2005 01:47 (CEST)[reageer]

Natuurlijk: de band is Duits, mag ik vragen hoe je op deze pagina terecht bent gekomen als je de groep niet kent?

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Flakenstein,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. 20 okt 2005 12:45 (CEST)