Overleg gebruiker:Flemish History Buff

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door IDD5000 in het onderwerp Oud kasteel van Temse
Hallo Flemish History Buff, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.372 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hoofdbrug (Gent)[brontekst bewerken]

Hallo Flemish History Buff, fijn dat je inmiddels het artikel Hoofdbrug (Gent) van een Nederlandstalige tekst hebt voorzien. Het verdient evenwel vermelding dat dat gegeven nog niet betekent dat je ook gerechtigd bent het verwijdersjabloon te verwijderen. Die bevoegdheid ligt bij de afhandelend moderator of de nominator (die zijn nominatie kan intrekken). Het wil namelijk niet zeggen dat het vervangen van de Engelstalig tekst in een Nederlandse, ook meteen resulteert in een acceptabel artikel. In zo'n geval zou een afhandelend moderator kunnen besluiten om de nominatie tot directe verwijdering, om te zetten naar een nominatie per reguliere procedure. Naar mijn mening heeft het vervangen van de Engelse tekst in een Nederlandse, inderdaad niet geleid tot een acceptabel artikel. Ik heb het artikel daarom voorgedragen voor verwijdering. De argumentatie daarvoor kan je hier lezen. Op diezelfde pagina kan je ook je tegenargumenten kwijt. Over veertien dagen zal een moderator beslissen of het artikel gehandhaafd blijft of niet. In de tussentijd kan je het artikel natuurlijk verbeteren en aanvullen (graag zelfs), opdat de kans op handhaving vergroot wordt. Vriendelijke groet, EvilFreD (overleg) 8 dec 2015 20:44 (CET)Reageren

Oud kasteel van Temse[brontekst bewerken]

Oud kasteel van Temse[brontekst bewerken]

Geachte Mevrouw, Mijnheer,

In de categorie Kerkgebouw in Antwerpen (stad) staat onder de letter F een artikeltje met de naam Gebruiker:Flemish History Buff/Kladblok.

Naar mijn vermoeden was voor dit artikel:

  • een andere naam bedoeld (misschien: "Oud kasteel van Temse" ???)
  • een andere categorie bedoeld. Voor het ogenblik verschijnt het artikel in vier categorieën. Drie ervan lijken me eventueel logisch, maar "Kerkgebouw in Antwerpen (stad)"..., dat verwondert me toch...

Ik heb verkozen om niets te veranderen aan deze toestand. Wellicht heeft U al iets in het achterhoofd om dit recht te zetten?

Bij voorbaat dank.

Met hoogachting.

IDD5000 (overleg) 17 mei 2017 20:08 (CEST)Reageren

IDD5000 (overleg) U heeft gelijk. Ik wist niet dat kladblok pagina's ook reeds online te zien waren. Ik heb de categorieen (die inderdaad niets te maken hebben met de nieuwe pagina die ik aan het schrijven ben, maar die ik had overgenomen van een vorige pagina die ik had geschreven) dan ook verwijderd op het kladblok. Bedankt om dit op te merken.