Overleg gebruiker:Hannie-1965-

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Info-pictogram.png   Welkom op Wikipedia, Hannie-1965-!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise aanvullen met je eigen gegevens.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

-x@ndr 5 aug 2005 16:39 (CEST)[reageer]

Grove fouten[brontekst bewerken]

Hoi Hannie,

Als eerste welkom op de wikipedia! Wees niet bang om fouten te maken hoor, zoals je schrijft op je gebruikerspagina. Vergissen is menselijk, en hoe meer fouten je maakt, des te meer je ervan leert. Wanneer je vragen hebt, schroom niet om ze te stellen op mijn overlegpagina.

Groetjes, Sietske Reageren? 14 aug 2005 16:58 (CEST)[reageer]

Geografie van de Falklandeilanden[brontekst bewerken]

Hallo. De reden dat ik de afstand van Utrecht naar Port Stanley hebt genoemd, is om een idee te krijgen van de hemelsbrede afstand; hoe ver de Falklandeilanden van Nederland liggen. En aangezien Utrecht een mooi vast punt op de kaart is, heb ik van hier uit gemeten. Ik vind daarom dat het wel relevant is. Het zou bij meer pagina's moeten, zodat je een idee krijgt van afstanden tussen plaatsen en landen. Maar dat is een mening. Robk 26 aug 2005 15:46 (CEST)[reageer]


Altgutnisch[brontekst bewerken]

Dag Hannie, welkom inderdaad. Ik zag tot mijn genoegen dat je enkele fouten uit het artikel Germaanse goden aanpaste. Alleen heb ik de wijziging in de tekst onder het kaartje opnieuw ongedaan gemaakt. Het is wel degelijk roos of 'roze'. Je kan dat beter zien als je op het kaartje klikt en naar de vergroting kijkt. Ik haalde dit overigens van de Duitse Wikipedia onder Oudnoords (daar staat het dus nog een keer). Alleen weet ik niet welke taal ze met dat Altgutnisch willen aanduiden. Als je het nederlandse woord kent, mag je ook dat gerust aanpassen.

Vriendelijke groeten, Ben Pirard 3 apr 2006 19:45 (CEST)[reageer]

@[brontekst bewerken]

Hoi Hannie, ik zie dat je een @-teken in je gebruikersnaam hebt staan. Omdat het niet gewenst is dat e-mailadressen als gebruikersnaam worden gebruikt, zal het binnenkort niet meer mogelijk zijn om met namen met @-tekens erin in te loggen. Het beste is daarom om je gebruikersnaam te laten hernoemen. Bedankt, Ucucha 9 okt 2006 18:19 (CEST)[reageer]

Belangrijk bericht![brontekst bewerken]

Nuvola apps important.svg
English translation
Beste gebruiker,

uw gebruikersnaam bevat een @. Binnen afzienbare tijd is het niet meer mogelijk met deze gebruikersnaam aan te melden. De aanmaak van nieuwe gebruikersnamen met een @ in de naam is niet meer mogelijk. We raden u aan om een verzoek voor hernoemen van uw gebruikersnaam in te dienen. De procedure is erg simpel en staat daar duidelijk uitgelegd.

Wilt u blijven bijdragen aan Wikipedia, laat dan snel uw gebruikersnaam veranderen.

Als u geen tot weinig bijdragen heeft, kunt u simpelweg een nieuwe gebruikersnaam aanmaken.

Heeft u veel bijdragen of bent u erg aan gehecht aan uw bewerkingsgeschiedenis, doe dan een verzoek voor hernoemen van uw gebruikersnaam.

NB: dit bericht is automatisch verzonden. Reageer daarom niet hier! Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan aan de Helpdesk.

verzoek[brontekst bewerken]

Gelieve een datum te schrijven als [[12 september]] en niet als [[12]] [[september]], [[12]] verwijst naar het jaar 12

Een verwijzing naar het getal 12 gaat zo: [[12 (getal)|12]] Jcwf 10 nov 2007 19:50 (CET)[reageer]