Overleg gebruiker:Hipnie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door SjoerdvDonk in het onderwerp Coach
Hallo Hipnie, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.847 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 4 sep 2009 10:48 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie TWC 't Verzetje[brontekst bewerken]

Beste Hipnie, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om TWC 't Verzetje. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090904 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 5 sep 2009 02:03 (CEST)Reageren


Toer- en Wielervereniging ‘t Verzetje Bemmel, veelal afgekort TWC ’t Verzetje genoemd, is een Nederlandse wielervereniging uit het Gelderse Bemmel. De vereniging werd opgericht op 24 oktober 1975 en is vooral gericht op toerfietsers. TWC 't Verzetje is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU). Anno 2020 heeft de vereniging ongeveer 200 leden, waaronder bijna 60 jeugdleden.

Accommodatie[brontekst bewerken]

In 1985 werd het eerste clubhuis aan de Sportlaan in Bemmel in gebruik genomen. Mede door de zelfwerkzaamheid van de verenigingsleden is er in 2010 op dezelfde plaats een nieuw clubhuis gerealiseerd met een aparte sportruimte voor spinningbikes en douches. Tijdens werkdagen maakt Zonnekinderen (buitenschoolse opvang) gebruik van het gebouw.

Evenementen[brontekst bewerken]

Jaarlijks organiseert TWC 't Verzetje een tijdritcompetitie voor leden, bestaande uit een drietal tijdritten. Voor externen organiseert TWC 't Verzetje haar jaarlijkse toertocht Pukkeltocht, het criterium de Ronde van Bemmel, het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters (2016-2018) en een koppeltijdrit.

Trainingen[brontekst bewerken]

In maart tot en met september fietsen de senioren (dames/heren) iedere zondagochtend en woensdagavond in groepsverband op de weg. In verband met de verschillende niveaus en groepsgrootte wordt er in meerdere groepen gereden.

De jongste jeugd (t/m 12 jaar) traint op de maandagavond in Gendt en Bemmel. Op dinsdagavond krijgen de junioren (13 t/m 17 jaar) training vanaf het clubhuis in Bemmel.

Als het weer het toelaat wordt er ook in de periode oktober tot en met februari op zondagochtend op de weg en/of MTB gereden. In deze winterperiode zijn er behalve spinningtrainingen ook MTB- en cyclocross-trainingen voor de jeugd (zaterdagmiddag) en senioren (zondagochtend).

Externe links[brontekst bewerken]

TWC 't Verzetje Bemmel

Coach[brontekst bewerken]

Beste Hipnie,

Ik zag zojuist dat je een tijdje geleden een coachingsverzoek hebt geplaatst. Indien je nog steeds hulp nodig hebt, kan ik je altijd op weg helpen. Dus, als je vragen hebt, vraag maar raak! SjoerdVlag van Nederland(overleg) 4 mrt 2020 11:36 (CET) PS:Je kunt tevens altijd bij de helpdesk of bij een andere gebruiker terecht met je problemen.Reageren