Overleg gebruiker:JHumes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo JHumes, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.788 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

21 mei 2007 13:00 (CEST)

Caleti[bron bewerken]

Mooi stuk. Ik zag het voorbijdrijven op de recente wijzigingen. Welkom.Kleuske 30 mei 2007 16:38 (CEST)

Dank je Kleuske. JHumes 30 mei 2007 16:46 (CEST)

Veneti[bron bewerken]

Hoi, verlaat, maar ook van harte, welkom. Ik heb wat linkjes in Veneti aangebracht, buiten dat, erg goed artikel! Groet, «Niels» zeg het eens.. 11 jul 2007 13:09 (CEST)

Hoi Niels, dank voor je complimenten. Altijd goed om te horen dat een artikeltje goed gewaardeerd wordt. Groet, --JHumes 11 jul 2007 13:50 (CEST)

Welkom terug[bron bewerken]

Fijn dat je er weer bent. Ik zag dat je het sjabloon Navigatie Gallische volken al had gevonden. Corrigeer en vul vooral aan. Met vriendelijke groet, Notum-sit 14 aug 2008 16:27 (CEST)

Hulp gevraagd[bron bewerken]

Dag JHumes, wij zijn met meedere gebruikers bezig met het nalopen van de vertalingen van gebruiker Bean. Het betreft een groot aantal artikelen waarin steken zijn gevallen.

Jij hebt in 2013 al een van de grotere artikelen onder handen genomen. Dat betrof toen Vrijstaat Pruisen. Dat was inderdaad erg nodig en je hebt het uitstekend gedaan. Ik neem aan dat je dan direct duidelijk is dat andere artikelen ook moeten worden nagelopen. De na te lopen artikelen staan op deze nalooplijst.

Gezien je interesse in geschiedenis en je goede vertaling van het engels dacht ik dat je zou kunnen helpen met Brandenburg-Pruisen (grootste verschillen), Koninkrijk Pruisen (grootste verschillen) en Mark Brandenburg (grootste verschillen).

Het is geen verplichting maar alle beetjes helpen. Ik hoop van je te horen! Ursulbrun(overleg) 26 mrt 2016 20:23 (CET)