Overleg gebruiker:Jan-Bart

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jan-Bart, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.052.631 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ontmoeting[brontekst bewerken]

Beste Jan-Bart,

We hebben elkaar in levende lijve stom toevallig gezien en een moment over het hete hangijzer van het gebrek aan respect dat het WMF-bestuur heeft voor de gemeenschap en erger nog, zijn eigen regels, gesproken. Goed dat u uw collegae verdedigt, maar dat hoeft toch niet zo dictatpriaal en hautain verkondigd te worden in de Kroeg? Over gebrek aan respect gesproken. U doet daar keihard aan mee. Ik zal onthouden en u eraan houden wat u gisteren tegen mij zei: " dat gaat goedkomen " als ik het goed citeer. in bocca al lupo! en een hele fijne voortzetting van uw vakantie. Hartelijke groeten uit Vlag van Italië Italië  Klaas|Z4␟V:  23 aug 2014 09:20 (CEST)
Beste Klaas, mijn verontschuldigingen dat ik dit nu pas (toevallig) zie, ik kom bijna nooit op mijn eigen pagina. Ik heb niet de indruk dictatoriaal gesproken te hebben in de kroeg. Ik vind dat daar nogal wat stellingen geplaatst waren die niet alleen generaliserend waren, maar ook gebaseerd op verkeerde informatie. Ik heb daar mijn standpunt aan toegevoegd. Overigens is de vakantie goed afgerond en ben ik jaloers op iedereen die permanent in Italie mag wonen! Jan-Bart (overleg) 9 okt 2014 15:17 (CEST)

Meedenken Wikipedia-privacyrichtlijn[brontekst bewerken]

Beste Jan-Bart, fijn dat je hiervoor iets kon regelen. Ik denk graag (digitaal) hierover mee, wil je de aanmeldingen op deze overlegpagina hebben of ergens anders? Mvg, Encycloon (overleg) 25 sep 2019 11:13 (CEST)