Overleg gebruiker:Jdmine

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Woodcutterty in het onderwerp In antwoord op je terugkoppeling
Hallo Jdmine, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.775 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

In antwoord op je terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hallo Jdmine,

Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Je geeft in je terugkoppeling aan ontevreden te zijn, omdat wijzigingen waarvan jij zeker weet dat ze juist zijn door een moderator zijn teruggedraaid. Ik zie dat je onder deze naam nog geen bijdragen hebt geleverd, dus ik neem aan dat je het hebt over bewerkingen die je hebt gedaan zonder te zijn ingelogd. Mogelijk is er een berichtje met uitleg op de overlegpagina van je IP-adres geplaatst. Deze pagina vind je door je af te melden en vervolgens rechts bovenaan de pagina op 'Overleg' te klikken (vergeet niet naderhand weer in te loggen!). Je kunt een andere gebruiker altijd om (extra) uitleg vragen omtrent de verwijdering, of hij nu moderator is of niet. Als je naar de geschiedenis van de bewuste pagina navigeert vind je de gebruikersnaam van de persoon die je wijziging ongedaan maakte, met een link naar zijn of haar overlegpagina.

Het verdient te allen tijde aanbeveling je wijzigingen met betrouwbare bronnen te onderbouwen. Op de pagina Help:Referenties en voetnoten lees je hoe dat werkt. Niet-onderbouwde wijzigingen kunnen in principe ook zonder onderbouwing weer ongedaan gemaakt worden, een beetje in de geest van de Latijnse uitdrukking quod gratis asseritur, gratis negatur, oftewel: dat wat zonder bewijs wordt beweerd, kan zonder bewijs worden genegeerd. Met name als je oningelogd werkt zul je merken dat je bewerkingen sneller worden teruggedraaid (er bestaat een zekere mate van wantrouwen ten opzichte van bijdragen van 'anonieme' bijdragers, maar dat is lang niet altijd terecht). Let ook op dat, hoewel een bijdrage misschien inhoudelijk juist kan zijn, dat niet automatisch betekent dat de geboden informatie ook past in een encyclopedie.

Helaas kan ik zonder te weten om welke wijziging het concreet gaat niet veel meer voor je betekenen. Ik raad je in ieder geval aan even te kijken naar de pagina's waarnaar in bovenstaand welkomstbericht gelinkt wordt. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet ze te stellen. Dat kan hier, op mijn overlegpagina of op onze Helpdesk. Je kunt je berichten ondertekenen met vier tildes (~~~~) of met de onderteken-knop op de werkbalk: .

Ik wens je alvast een goede jaarwisseling.

Met vriendelijke groet,

Woody|(?) 31 dec 2015 17:38 (CET)Reageren