Overleg gebruiker:Jesse.hotmail

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Jesse.hotmail (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 13 feb 2011 19:15 (CET) Uitschelden van andere medewerker op pagina Overleg gebruiker:MoiraMoira
  2. 13 feb 2011 19:18 (CET) Geklier, schuttingtaal en onzin plaatsen op pagina Boek (document), ondanks filterwaarschuwing
  3. 13 feb 2011 19:20 (CET) Geklieder op pagina Boek (document)

Als je wilt oefenen, dan kun je dat doen in de...

Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

...aub niet in de artikelen. --VanBuren (overleg) 13 feb 2011 19:03 (CET)[reageer]

En gelieve niet iemand raar te bejegenen met een vreemd opmerking op diens overlegpagina waarbij u tevens overleg van anderen verwijdert. MoiraMoira overleg 13 feb 2011 19:11 (CET)[reageer]

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Uw gebruikerspagina
Beste Jesse.hotmail, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Mathonius 13 feb 2011 19:17 (CET)[reageer]