Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Jos den Os

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erwin85TBot in het onderwerp NuCommons: Afbeelding:Josipedia.jpg

Vragen over Jos of Josipedia kun je hier stellen. Maar beleefd, onbeschofterikken komen NOOIT aan de beurt.

Verwijderingsnominatie Marc Dillen[brontekst bewerken]

Beste Jos, ik heb je artikel Marc Dillen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 1 nov 2008 14:22 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie van Afbeelding:Josipedia.jpg[brontekst bewerken]

Hallo Jos den Os,

Ik heb uw afbeelding Afbeelding:Josipedia.jpg op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet,SterkeBakoverleg 1 nov 2008 15:37 (CET)Reageren

Is er iemand jaloers op Josipedia? Kan ik geloven!

Verwijderingsnominatie van Afbeelding:IMG 6835.JPG[brontekst bewerken]

Hallo Jos den Os,

Ik heb uw afbeelding Afbeelding:IMG 6835.JPG op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet, SterkeBakoverleg 1 nov 2008 15:40 (CET)Reageren

Een beetje respect voor Kevin Franck!! OK? Josipedia weet ECHT hoe het moet.

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Josipedia.jpg[brontekst bewerken]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Josipedia.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20081101. --E85Bot 2 nov 2008 02:01 (CET)Reageren

Reacties[brontekst bewerken]

Beste Jos,

Naar aanleiding van je boventaande twee reacties het volgende. Een overlegpagina als deze is bedoeld om met elkaar in contact te treden en overleg te plegen. Uiterst cynische reacties als de jouwe helpen je weinig; de genomineerde artikelen en afbeeldingen zullen eenvoudigweg na hun nominatietermijn worden verwijderd.

Je zou natuurlijk ook kunnen reageren door te vragen wát er zoal niet in orde is; je medegebruikers kunnen je dan tips geven. Iedere beginner op Wikipedia heeft zo nu en dan hulp nodig - ook jij. Wees niet te trots om deze te vragen, want met het steeds toevoegen van foutieve informatie bezog je zowel jezelf als je medegebruikers extra werk.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 2 nov 2008 17:53 (CET)Reageren

Medegebruikers extra werk? Wat? Nen Hollander met werk? Waar gaan we dat schrijven.

Graag nodig ik je uit om een bezoekje te brengen op Josipedia.

Beste Jos,
Je toon is wedrom uitermate beledigend. Nergens voor nodig, lijkt me. Promotie maken voor je eigen website is niet toegestaan op Wikipedia, omdat dat juist wél een serieuze encyclopedie is. Wat de naam betreft (je noemde die namelijk Hollands): De naam Wikipedia is een samentrekking (portmanteau) van het uit het Hawaïaans afkomstige "wiki" en het Griekse "encyclopedia". He initiatief voor het oprichten van dit internationale project lag in Amerikaanse handen. Zie voor meer info hierover het artikel Wikipedia.
Aangezien promotie niet is toegestaan, heb ik je gebruikerspagina Gebruiker:Jos den Os genomineerd voor verwijdering. Ze is daartoe op de verwijderlijst geplaatst, alwaar je ook jouw mening kunt geven over de nominatie. Denk eraan dat dit op beschaafde wijze dint te gebeuren; scheldpartijen zorgen hooguit voor een nieuwe blokkade. Denk er bovendien aan dat dergelijk gescheld ook terecht komt bij de vele Belgische vrijwilligers die Wikipedia kent.
Vriendelijke groeten, Erik'80 · 7 nov 2008 13:14 (CET)Reageren
N.B. Vergeet nu eens niet dat je alle bijdragen met vier tildes dient te ondertekenen...

NuCommons: Afbeelding:Josipedia.jpg[brontekst bewerken]

Afbeelding:Josipedia.jpg is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:Image:Josipedia.jpg. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Afbeelding:Josipedia.jpg]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 5 dec 2008 21:38 (CET)Reageren