Overleg gebruiker:Jurjenb

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jurjenb, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.978.645 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

**Man!agO** 22 mrt 2010 08:41 (CET)

Berichtje[bewerken]

Hallo Jurjen, Van harte welkom op Wikipedia! Mijn bewerking was goedbedoeld en bedoeld als hulp. Ik heb op mijn overlegpagina een reactie gegeven op je bericht. Als je vragen of andere opmerkingen mocht hebben, wees dan nu en in de toekomst van harte welkom! Groetjes - Romaine 22 mrt 2010 20:17 (CET)

Verwijderingsnominatie Radisson (Québec)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Radisson (Québec) dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100322 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 23 mrt 2010 01:11 (CET)

  • Beste Jurjenb, zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, heb ik mijn verwijderingsnominatie voor Radisson (Québec) inmiddels ingetrokken. Mijn excuus voor het feit dat ik je niet persoonlijk van mijn nominatie op de hoogte had gesteld, maar dit werk door een bot had laten doen. Overigens is een nominatie heel normaal. De meeste nieuwe artikelen ontkomen er niet aan, omdat met bijna ieder artikel wel iets mis is (taal, inhoud of opmaak), maar in veel gevallen komt het na wat verbeteringen uiteindelijk wel goed. Dank voor deze nuttige bijdrage. Vriendelijke groet, --ErikvanB 23 mrt 2010 21:38 (CET)

Bedankt en een woordje uitleg[bewerken]

Beste Jurfenb, ik ben blij als mijn spinsels worden verbeterd, ik heb wat meer geschreven op: Overleg:Klimmateriaal#Slordige_pagina. Guido 19 jul 2010 09:42 (CEST)

Commercial[bewerken]

Commercial is prima Nederlands hoor. Glimlach Velocitas(↑) 12 mrt 2013 21:22 (CET)