Overleg gebruiker:Lefthanded snake~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Toon bewerking ter controle
Hallo Lefthanded snake~nlwiki, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.632 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste gebruiker. U heeft zojuist een bestaand artikel (Help:Uitleg) vervangen door een nieuw artikel. Dat werkt niet zo. Zie op Help:Nieuwe pagina aanmaken hoe een nieuwe pagina te maken. Hieronder staat het artikel die u wilde plaatsen:


Ben Schot (1953) is een Nederlandse kunstenaar die een breed scala aan activiteiten ontplooit. Hij volgde teken- en schilderopleidingen de kunstacadmies van Den Haag en Rotterdam en is sinds 1986 als beeldend kunstenaar werkzaam. Zijn aanvankelijke specialisme was tekenen maar al spoedig verbreedde Schot zijn interesse met reproductietechnieken, teksten, installaties, performances, video- en audiowerk, en de organisatie van multidisciplinaire projecten. Door hem georganiseerde projecten zijn o.a. OULIPO over de gelijknamige Franse literaire beweging, SUBMERGE over de onderwaterfilms van Jean Painlev�, TOWERS OPEN FIRE over de films van William Burroughs, en I RIP YOU, YOU RIP ME (in samenwerking met Ronald Cornelissen) over de radicale en psychedelische tegencultuur van Detroit uit eind jaren 60-begin jaren 70. Sinds 2000 geeft hij leiding aan zijn eigen uitgeverij Sea Urchin Editions, die gewijd is aan tegenculturele en visionaire literatuur (o.a. Andr� Breton, Serge Gainsbourg, Pier Paolo Pasolini, en Henri Michaux). Daarnaast publiceert Schot regelmatig artikelen (o.a. in het kunsttijdschrift Metropolis M), meer literair proza, en vertalingen (Henri Michaux en Cary Loren). In 2003 ontving Schot de Pendrecht Cultuurprijs van Chris Dercon. Meer politiek gerichte activiteiten ontplooit Schot via het revolutionaire collectief The Buggers, dat onregelmatig pamfletten verspreid en in hun project MISSED ENCOUNTERS de tegencultuur herpositioneert.

Sea Urchin Editions: http://www.sea-urchin.net The Buggers: http://www.sea-urchin.net/buggers/index.html


Vriendelijke groeten, Willemo 27 jul 2007 13:55 (CEST)Reageren

Hoi. Je had nu deze overlegpagina hernoemd. Dat is normaal gesproken ook niet de bedoeling. Echter door een moderatoringreep is het nu in orde. Toch, lees even het volgende eens door: Help:Nieuwe pagina aanmaken. Groeten, Willemo 27 jul 2007 14:16 (CEST)Reageren


Sea Urchin Editions & Ben Schot[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikelen Sea Urchin Editions en Ben Schot zijn aan de gemeenschap voorgelegd met twijfel aan relevantie, neutraliteit en verifieerbaarheid. De stijl en opbouw van de artikelen is ook nog niet ok. Bekijk eens Wikipedia:Geannoteerd artikel. Succes! — Zanaq (?) 27 jul 2007 18:23 (CEST)

Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Beste Lefthanded snake~nlwiki,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Cold Turkey Press. Je hebt hier meerdere bewerkingen kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan kost extra serverruimte en maakt bovendien de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken kun je zien hoe het artikel er na je wijzigingen uitziet. Je kunt deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 28 jul 2007 12:11 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:25 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:18 (CEST)