Overleg gebruiker:Lienworldwide

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Walter in het onderwerp OTRS-ontvangstmelding
Hallo Lienworldwide, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.676 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Lien, Ik zie dat je zojuist het artikel Jaap Boonstra geschreven hebt. De inhoud hiervan lijkt gekopieerd te zijn van een of meerdere andere sites. Dit is een inbreuk op de auteursrechten en is dus niet toegestaan op wikipedia. Daarom is het artikel ook voor verwijdering genomineerd. Ik wil je verzoeken om het artikel in je eigen woorden te herschrijven want deze persoon lijkt wel relevant genoeg voor deze encyclopedie.
Met vriendelijke groet, EdBever 7 mrt 2007 10:26 (CET)Reageren

Auteursrechtenschending Sioo[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Sioo zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Mocht je de rechten op de tekst bezitten, dan kun je de formele toestemmingsprocedure volgen. Het artikel Jaap Boonstra heb ik aan de gemeenschap ter evaluatie voorgelegd. Groet. — Zanaq (?) 25 jul 2008 16:19 (CEST)

Hallo Zanaq,
De tekst van Sioo op wikipedia is afkomstig van www.sioo.nl. Van alle teksten op sioo.nl ben ik de auteur. Er is dus geen conflict wat betreft het auteursrecht. Voor de tekst over Jaap Boonsta geldt overigens hetzelfde.
Ik neem aan dat de tekst over Sioo met deze kanttekening dan wél wordt toegelaten in de huidige vorm?
--Lienworldwide 30 jul 2008 16:25 (CEST)lienworldwideReageren
Ik verplaats je reactie even hiernaartoe zodat alles netjes bijelkaar staat. Voor het vrijgeven van teksten kun je de procedure op WP:TOESTEMMING volgen, te weten een e-mail sturen naar wikipedia. Merk op dat gekopieerde teksten meestal voor een ander doel geschreven zijn, en dus vaak een niet-encyclopedische stijl hebben. In het geval van Boonstra valt dat wel mee - vandaar dat het niet meteen verdwenen is - maar ik vind dat de tekst wel wat promotieachtig is. Groet. — Zanaq (?) 31 jul 2008 14:44 (CEST)

Dank voor je reactie. Ik heb een mailtje gestuurd. --Lienworldwide 1 aug 2008 11:10 (CEST)Reageren

Ok. Dan zal ons mail-team dat verder afhandelen. Groet. — Zanaq (?) 1 aug 2008 11:12 (CEST)

Trouwens, vind je de tekst over Jaap Boonstra echt te promotieachtig? Ik heb de opbouw van de tekst over Roel in 't Veld gevolgd juist om uit de promotiesfeer te blijven...--Lienworldwide 1 aug 2008 11:14 (CEST)Reageren

Ja, anders zou ik dat niet zeggen ;-) Maar het ligt er niet dik bovenop dus ik laat de beslissing aan de gemeenschap over. Groetjes. — Zanaq (?) 1 aug 2008 11:34 (CEST)

wanneer gaat de gemeenschap eigenlijk beslissen?--Lienworldwide 5 sep 2008 15:53 (CEST)Reageren

artikel verwijderd??[brontekst bewerken]

Het kan toch niet waar zijn dat mijn nauwelijks promotionele tekst over Jaap Boonstra van Wikipedia is verwijderd?? --Lienworldwide 5 sep 2008 16:06 (CEST)Reageren

OTRS-ontvangstmelding[brontekst bewerken]

Bevestiging van ontvangst van e-mail OTRS:2008080110019173 ; toestemming gegeven door Lien Govers afkomstig van het domein sioo.nl, dat zij gebruiker:Lienworldwide is en de auteur is van de teksten van Sioo.nl en http://www.jaapboonstra.nl en dat de door haar ingebrachte teksten afkomstig van die websites vrijgegeven zijn onder de GNU/FDL. --Walter 10 sep 2008 01:36 (CEST)Reageren