Overleg gebruiker:MJJdeG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: Zojuist door 62.45.104.189 in het onderwerp School voor Commerciële Communicatie
Hallo MJJdeG, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.346 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

TheGoodEndedHappily (overleg) 21 sep 2023 22:00 (CEST)Reageren

School for Commercial Communication[brontekst bewerken]

Hallo MJJdeG, ik heb de door jou aangemaakte pagina over School for Commercial Communication helaas genomineerd voor directe verwijdering omdat het hier een Engelstalig artikel betreft. Graag alleen Nederlandstalige pagina's schrijven. Bekijk ook de links hierboven in het gele vak of zie de handige pagina voor Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel. Mvg, Verdel (overleg) 29 apr 2024 17:09 (CEST)Reageren

Zeer begrijpelijk. Excuus.
(Ik heb het begrepen). MJJdeG (overleg) 29 apr 2024 17:36 (CEST)Reageren

School voor Commerciële Communicatie[brontekst bewerken]

Coachingsprogramma
Coachingsprogramma
MJJdeG is nieuw op Wikipedia en zoekt een coach. Vragen over Wikipedia kunnen ook op onze helpdesk gesteld worden.



1. Er zijn enkele op en aanmerkingen. Reeds enkele keren gevraagd naar advies, maar het blijft mij onduidelijk. 2. Wil graag een Engelse tekst toevoegen aan het nederlands. Maar ook daar loop ik vast, helaas.

Hoor graag.

Hallo MJJdeG, voor 1 kun je de vraag altijd stellen op de Help:Helpdesk. Bij 2 snap ik niet precies waar je vastloopt. De pagina geef je de gangbare Nederlandse titel, dus geen Cardiff University, maar Cardiff-universiteit. Ook dien je het artikel in het Nederlands te schrijven. Bepaalde Engelse termen kun je altijd vermelden met een uitleg van hun betekenis. Ga je met vertalen aan de slag, lees je dan in bij Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia.

Mocht je direct zijn verbonden aan de School voor Commerciële Communicatie, schrijf dan neutraal en niet promotioneel. Het is een encyclopedie, geen folder voor nieuwe studenten. Mvg, Verdel (overleg) 30 apr 2024 15:27 (CEST) (onderteken je antwoord met vier tildes)Reageren
- De Nederlandse tekst staat al op Wiki (School voor Commerciële Communicatie). Ik heb de Engelse tekst. (Vertaald door een Engelsman). Ik probeer die taal toe te voegen bij het oorspronkelijke stuk (School voor Commerciële Communicatie). Mijn actie: 1. taalinstelling openen 2. schrijven in een andere taal 3. weergave. EN DAN??? met iets proberen en zoeken staat het oorspronkelijke stuk er weer.
Het klinkt ietwat hopeloos, maar de te nemen juiste acties zijn me totaal onbekend. Vandaar mijn vraag om assistentie. MJJdeG (overleg) 30 apr 2024 17:24 (CEST)Reageren
Ah, er is al een pagina op de nl-wiki, en u wilt deze pagina ook toevoegen op de Engelstalige Wiki, correct? De opties via taalinstelling zijn voor een nieuwkomer niet gelijk overzichtelijk, dat ben ik eens. Wat misschien sneller gaat, zijn de volgende stappen:
  • klik op deze link: en:School for Commercial Communication
  • rechtsboven staat een link met de tekst "Create". Klik hierop.
  • plak nu de vertaalde tekst in het vak en kies onderaan voor "Show Preview"
  • als alles goed staat klikt u onder op "Publish page".
Ik hoop dat u hiermee verder komt, vriendelijke groet. Verdel (overleg) 30 apr 2024 20:03 (CEST)Reageren
Hartelijk dank voor de info. Ik ga het proberen. 62.45.104.189 30 apr 2024 21:21 (CEST)Reageren