Overleg gebruiker:Verdel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Mijn overlegpagina voor al je vragen, opmerkingen, en verbeterpunten. En de chemicus in mij zal reageren.


Bestseller[bewerken]

Er staan nog 102 links naar de doorverwijspagina bestseller, sinds jij besloot dat het een doorverwijspagina moest worden. Ik neem aan dat ik die vanavond met AWB ongezien mag omzetten naar het boek? Edoderoo (overleg) 25 jul 2018 07:10 (CEST)

Die 102 links heb ik kennelijk even over het hoofd gezien. Ik denk dat met bestseller 99% het succesboek zal worden bedoeld, daarom is de pagina teruggedraaid als redirect. AWB is niet meer nodig, dank voor je oplettendheid! Groet, Verdel (overleg) 25 jul 2018 11:50 (CEST)
Er is een script (dat ik dagelijks automagisch draai) dat WP:LDN/D bijwerkt. Dus het valt wel op (gelukkig), want er komen dagelijks veel te veel links naar dp's bij, en meestal worden ze vandaar uit ook wel weer opgelost. Bedankt voor je interventie. Edoderoo (overleg) 25 jul 2018 15:10 (CEST)

pluim[bewerken]

Original Barnstar.png

Beste Verdel, graag wil ik je een "ster van Verdienste" geven voor het vele werk wat je doet of hebt gedaan op wikipedia en voor de prettige omgangsvormen die je gebruikt. vr groet Saschaporsche (overleg) 10 aug 2018 10:20 (CEST)

De eerste "echte" ster, geweldig! Dank je wel, Saschaporsche! Verdel (overleg) 10 aug 2018 19:43 (CEST)

KVAB[bewerken]

Beste Verdel, Ik zou graag de pagina's over de Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten (mijn werkgever) "up to date" brengen. Ik heb persoonlijk geen ervaring met Wikipedia en besef dat ik hiervoor best hulp kan inschakelen. Is het mogelijk om jouw advies te verkrijgen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door NathalieEtc (overleg · bijdragen)

Hallo NathalieEtc, ik heb gereageerd op je overlegpagina. Groet, Verdel (overleg) 28 aug 2018 11:40 (CEST)

Klepveer en klepzetel[bewerken]

Hallo Verdel, wil je hier en hier even kijken of het zo beter is? Dan kan ik publiceren. Alvast dank, Piero (overleg) 20 sep 2018 21:01 (CEST)

Hallo Piero, ziet er prima uit, een hele verbetering dan wat het artikel nu is. Kan de link naar 'kleptiming' ook verwijzen naar Variabele kleptiming? Wat mij betreft kun je publiceren, dan streep ik de nominatie gelijk door. Groet, Verdel (overleg) 20 sep 2018 21:22 (CEST)
Prima, ga ik doen. "Kleptiming" kan helaas niet verwijzen naar "variabele kleptiming". Het is zoiets als appel is wel fruit, maar fruit is geen appel. Piero (overleg) 20 sep 2018 21:33 (CEST)
Yep, duidelijk. Verdel (overleg) 20 sep 2018 21:36 (CEST)

SnatchBot[bewerken]

Hallo, Verdel. Bedankt voor de aandacht voor het artikel. Dit artikel is niet erg groot en bijna de helft van alle woorden zijn eigen namen, dus het is niet vreemd dat Google Translate het redelijk goed vertaalt.

Ik heb dit artikel en de Google Translate-versie van de Engelse pagina bekeken. Ze lijken enigszins op elkaar, omdat er veel eigen namen in het artikel staan en er geen gecompliceerde woorden zijn.

Ik kan je verzekeren dat ik geen Google Translate heb gebruikt en het is heel triest dat dit zo'n indruk maakt.Wat moet ik doen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ljulka (overleg · bijdragen) 21 sep 2018 09:31

Hallo Ljulka, het artikel is inmiddels aangepast en de nominatie doorgehaald. Probeer in je teksten een natuurlijke schrijfstijl te gebruiken, geen letterlijke vertaling van het Engels, zoals "Opgericht in 2015, het bedrijf is..." maar "Het bedrijf werd in 2015 opgericht en is...". Dit leest prettiger en geeft de indruk dat het zelf geschreven is. Als handige tip kan ik deze pagina aanbevelen: Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia. Groet, Verdel (overleg) 21 sep 2018 10:41 (CEST)

betrokkenheid pagina[bewerken]

Hoi Verdel,

Dank voor je uitleg en overwegingen m.b.t. het aanmaken van een pagina met betrokkenheid. Ik begrijp het punt in het algemeen. Ik werd hierbij geïnspireerd door wat ik tegen kwam over andere historische locaties zoals Maassilo.

Het lijkt mij voor de hand liggend dat je alleen als betrokkene het best (waarheid gebaseerd) kunt schrijven over de historie van een gebouw.

Ik heb erg mijn best gedaan om het neutraal te houden, dus niets over hoe leuk oid het nu is. Puur over feiten en vooral historie.

Heb je eventueel tips verder op dit punt? Kun je mij hierbij helpen?

Los hiervan, schrijf ik ook nogal eens wat, dus ben ik ook wel geïnteresseerd om op mijn kennisvlak te schrijven. Mag ik vragen wat voor jou de grootste drive en motivatie is?

Dank alvast,

Jeroen van der Sluis Jeroenvandersluis (overleg) 21 sep 2018 11:55 (CEST)

Hallo Jeroen, ik zal hier ingaan op het gedeelte over de betrokkenheid. Overigens is de nominatie van MindCenter door een andere Wikipediaan gedaan, zie hiervoor onderaan de pagina TBP 20180920.
Het viel mij op tijdens het bijwerken van de pagina dat je de oprichter van het centrum bent. Het komt regelmatig voor dat mensen hun eigen bedrijf of persoon promoten door het een (gekleurd) artikel op Wikipedia te geven. Daarom het advies hier zorgvuldig mee om te gaan, vooral omdat je nauw betrokken bent met MindCenter. Ik vind het artikel neutraal van opzet, maar er ontbreken nog onafhankelijke bronnen zoals een artikel uit een krant of website die over MindCenter schrijft. Zo kan iedereen het geschreven verifiëren. Ook lees ik op de pagina dat de relevantie ontbreekt, wat maakt het bijzonder. Dit kun je verbeteren zodat het artikel behouden blijft. Met name de historie van het pand is interessant.
Mijn drive en motivatie in het schrijven voor Wikipedia is het volledig maken van een grote verzameling kennis die voor iedereen vrij toegankelijk is. Daarbij schrijf ik vooral op mijn kennisvlak en interessegebieden, maar ik verbeter soms ook artikelen in een compleet andere richting. Je kunt daarbij informatie opzoeken en in je eigen woorden opschrijven, of nakijken op andere taalwiki's. Ik heb op jouw overlegpagina een sjabloon geplaatst met handige links. Groet, Verdel (overleg) 21 sep 2018 12:34 (CEST)