Overleg gebruiker:Melanokun

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Shakugan no Shana
Hallo Melanokun, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.774 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Shakugan no shana[brontekst bewerken]

Hoi, welkom. Ik zag je uitbreiding op Shakugan no shana. Zeker een verbetering. De zin een item die je krijgt van je divine vessel word gebruikt om met je divine vessel te communiceren na het maken van je contract met je divine vessel kun je kiezen wat voor vorm die moet hebben,dat verschilt van een hanger tot armband en van boek tot ring tot haarband illustreert wat moeilijkheden:

  • een zin begint met een hoofdletter en eindigt met een punt. Na een leesteken een spatie.
  • encyclopedische droge stijl: stijl met van-tot, en "je" zijn meestal niet-encyclopedisch.
  • het artikel bevat nogal veel jargon: het opnemen van een begrippenlijst is denk ik een slechte optie.
  • denk vooral aan interne links, die maak je aldus: [[hoofdpagina]] geeft hoofdpagina, [[hoofd|pagina]] geeft pagina en [[hoofd]]pagina geeft hoofdpagina.

Redenen om te behouden kun je beter niet in het artikel zetten maar op de verbeterlijst, begin je commentaar met ** en sluit af met vier tildes (~~~~). — Zanaq (?) 20 okt 2007 08:15 (CEST)


da`s goe ik zal het verbeteren bedankt voor het compliment en ik zal die zin wel wat duidelijker maken Melanokun

shakugan no shana[brontekst bewerken]

Hi erm dit is het punt ik ben bezig met het artikel shakugan no shana, alleen ik ben op wat moeilijkheden gestuit terwijl ik de plaatjes voor het artikel aan het uploaden was de moderators zijn dar heeeel streng (vooral met copyright stuff) nah jah ut is te begrijpen en dat is ook alleen maar hun werk... maar daarom zal het nog wel eventjes duren voordat er plaatjes in het artikel komen te staan.

Verwijderingsnominatie Afbeelding:ShakuganYuuji.JPG[brontekst bewerken]

Beste Melanokun, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:ShakuganYuuji.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20071022 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 23 okt 2007 03:01 (CEST)Reageren

Shakugan no Shana[brontekst bewerken]

Hai Melanokun, ik heb nog wat gesleuteld aan je artikel Shakugan no Shana, heb oa de plaatjes eruit gehaald, ook degene die werkte omdat die op de verwijderlijst staat. Al die afbeeldingen zijn fair use en mogen op de Nederlandse wikipedia niet gebruikt worden.

Er zijn nog wat termen die in het artikel niet verklaard worden, zou je die met een uitleg kunnen toevoegen aan de lijst met termen? Het gaat hier om: guze no tomogara, crimson realm, tuner, kobalt flame, divine vessel, rosten, bal masque en spell caster.

Groeten, Hajo 25 okt 2007 00:26 (CEST)Reageren

Hoi. Ik zag je toevoegingen. Wil je overwegen iets netter te werk te gaan? Zinnen en namen met hoofdletters, na een leesteken een spatie, zinnen niet zomaar aanelkaarplakken met een komma. Het is ook beter geen persoonlijke observaties (ik weet het...) in het artikel te verwerken. Denk een beetje aan een encyclopedische stijl en duidelijkheid. Vermijd ook constructies met je.
Als bonus zou je kunnen nadenken over het correcte hoofdlettergebruik van de termen (Flame Haze of flame haze) en dat consequent doorvoeren door het hele artikel. Groetjes. — Zanaq (?) 1 nov 2007 21:13 (CET)

Verwijderingsnominatie Shakugan no Shana[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Shakugan no Shana dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120503 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 4 mei 2012 02:07 (CEST)Reageren