Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/aug 2017

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van augustus 2017.

Plaatsen in omgeving infographic[bewerken]

Hoi, in 2007 hebben jij en je bot de infographic "plaatsen in de nabije omgeving" gemaakt, zou jij misschien een botmatige methode weten om de overlappende teksten eruit te halen? Zie overleg De Nulmeridiaan. Hans Erren (overleg) 18 aug 2017 16:18 (CEST)

Beoordelingsnominatie Wegvoertuig[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wegvoertuig dat is genomineerd door Andre Engels. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170825 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 aug 2017 02:03 (CEST)