Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/jan 2017

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van januari 2017.

Botartikelen over kleine bestuurlijke eenheden in Indonesië[bewerken]

Beste Michiel1972. Gisteren stuitte ik opnieuw op diverse fouten in door jouw bot aangemaakte artikelen over kleine bestuurlijke eenheden in Indonesië (kelurahan). Met verder zoeken kom ik er steeds meer tegen. Het lijkt erop dat veel artikelen fouten bevatten. Ik heb dit vorig jaar ook al eens bij je aangekaart nav enkele artikelen in Atjeh (zie: Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/mei 2016#Plaatsen in Atjeh).
De fouten in de artikelen zijn meestal:

  1. regelmatig een verkeerde provincie aangegeven
  2. in de standaardtekst heten ze dorp; maar het is een bestuurlijke eenheid: dat kunnen een of meerdere desa's zijn, maar ook een buurt in een stad
  3. in de tekst is sprake van bestuurlijke gebied; dit is nogal vaag, in de steden zijn ze deel van een onderdistrict van een gemeente, op het op platteland van een onderdistrict van een regentschap.

De eerste fout kan zijn gemaakt bij het omzetten van statistische data naar Wikipedia artikelen, of de fout zit in de gebruikte database.
Een aantal artikelen heb ik vandaag en gisteren genomineerd ter verwijdering genomineerd. Misschien kun je ze met je bot in een keer allemaal verbeteren, anders kunnen ze in de huidige vorm beter weg. Nu zijn er ook nauwelijks links naar deze artikelen, zoals op pagina's van onderdistricten waar ze onder vallen. Met vriendelijke groet, De Geo (overleg) 2 jan 2017 12:01 (CET)

Aanvullingen:

  1. alle artikelen over buurten (kelurahan) in Jakarta zijn nu dorpen gesitueerd in de provincie Bengkulu. Dat zijn er meer dan 200, aangemaakt tussen 15 jun 2013 21:00‎ en 15 jun 2013 21:10‎. De Geo (overleg) 2 jan 2017 17:37 (CET)
  2. de artikelen aangemaakt tussen 15 jun 2013 20:26 en 15 jun 2013 20:27 spreken over dorpen op Oost-Kalimantan. De serie er net voor en er net na gaan over bestuurlijke eenheden in dezelfde regentschappen (Bangka), maar liggen in de provincie Banka-Billiton. Verkeerde provincie of verkeerde regentschap? De Geo (overleg) 3 jan 2017 15:37 (CET)

Beoordelingsnominatie Koperen Kees (Huissen)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Koperen Kees (Huissen) dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170112 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jan 2017 01:01 (CET)

Botartikelen over kleine bestuurlijke eenheden in Indonesië - 3[bewerken]

Beste Michiel1972, op 2 januari heb ik hier opnieuw problemen rond de door jou aangemaakte botartikelen over de kleinste bestuurlijke eenheden van Indonesië aangekaart. Dit bericht is na een week gearchiveerd, zonder dat je een reactie hebt gegeven. In mei vorig jaar had ik ook al eens aangekaart dat er fouten in de artikelen zitten. Als je ze niet met je bot gaat aanpassen, dan zal ik er voor pleiten om ze allemaal botmatig te laten verwijderen. Groet, De Geo (overleg) 13 jan 2017 11:11 (CET)

Arenapark, geen enkele bron, dus N.E.[bewerken]

Beste Michiel1972, Bij het bekijken van het artikel Arenapark kwamen bij mij twee vragen op over dit lemma.

Daarover ging ik toen iets schrijven op de bijbehorende overlegpagina. Maar, toen ik even verder zocht om de problemen duidelijk te krijgen, zag ik dat de toestand erger is. Alhoewel het een relatief oud artikel is, uit 2007, is er geen bron. Er wordt wel een externe link gegeven, dat is niet ideaal als vervanging van een bron, maar kan soms zinvol zijn. Hier betreft het echter een dode link, dat is in ieder geval niet een bron. Bij zelf zoeken op de interbuizen naar "Arenapark" gecombineerd met "Hilversum", kom ik als enige als betrouwbaar in aanmerking komende link een webpagina van de gemeente Hvs tegen die ook weer dood loopt ...

Zolang er geen bronnen zijn dat dit een relevant bedrijventerrein is, hoort dit niet als afzonderlijk lemma op Wikipedia thuis. Mvg , Paulbe (overleg) 16 jan 2017 01:43 (CET)

Beoordelingsnominatie Hectometerpaal[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hectometerpaal dat is genomineerd door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170116 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 jan 2017 01:03 (CET)

Ontwerp Sjabloon:Infobox motorfiets[bewerken]

Hallo Michiel,

da's lang geleden dat wij nog eens contact hebben gehad. Naar een idee van Erik Wannee ben ik een poging aan het doen om te komen tot een Sjabloon:Infobox motorfiets. We hebben er echter geen van beiden ervaring mee. Ik heb een poging gedaan, voorlopig hier, maar ik weet niet of het klopt en hoe ik ermee verder moet. Ik zag dat jij indertijd het Sjabloon:Infobox autotype hebt opgezet en daarom wil ik je vragen eens naar mijn probeersel te kijken en me te adviseren. Alvast dank, Piero (overleg) 21 feb 2017 16:56 (CET)