Overleg gebruiker:MissRose

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo MissRose, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.761 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Neth-ER[brontekst bewerken]

Hallo MissRose, ik heb je artikel Neth-ER ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! JZ85overleg 12 nov 2009 12:51 (CET)[reageer]

Beste MissRose, ik heb het artikel grotendeels herschreven, zodat er geen probleem meer zou moeten zijn met auteursrechten en dergelijke. Ook heb ik op de overlegpagina van de verwijderingsnominatie aangegeven dat het artikel wat mij betreft nu in orde is om behouden te blijven. Als de nominator het ermee eens is kan de verwijderingsnominatie dan ook doorgehaald worden. Met vriendelijke groet, Trewal 17 nov 2009 19:57 (CET)[reageer]
reactie van MissRose naar hier gekopieerd vanaf Overleg_gebruiker:Trewal#Bedankt.
Hoi Trewal,
Hartstikke bedankt voor het herschrijven van het artikel, geweldig! Ik zie alleen niets staan over de vraag om hem niet te verwijderen op http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_verwijderen_pagina%27s/Toegevoegd_20091112 Ik hoop dat hij zo mag blijven bestaan.
Groetjes,MissRose 18 nov 2009 08:56 (CET)[reageer]
Hoi MissRose, graag gedaan hoor. Ik denk wel dat het artikel zo kan blijven bestaan, de reden voor de verwijderingsnominatie (probleem met auteursrechten) is nl opgelost doordat het artikel is herschreven. De normale procedure in zo'n geval is om dit te melden op de verwijderpagina, zoals ik gedaan heb, en dan even af te wachten of daar nog reacties op komen. Als de nominator, JZ85, het ermee eens is kan hij zelf de nominatie ter verwijdering doorhalen, en blijft het artikel dus staan. Is hij het er (nog) niet mee eens, dan zal hij dat melden, en kan alsnog e.e.a. worden aangepast. Het is goed gebruik om de nominator daar even tijd voor te geven, zodat hij zijn nominatie kan doorhalen. Zelf de nominatie doorhalen is "not done", dat roept alleen extra frustatie en weerstand op. In totaal kan de discussie over wel of niet verwijderen maximaal twee weken duren (tot 26/11 zoals boven aan de verwijderpagina is aangegeven). Als op 26/11 nog geen overeenstemming is bereikt, en het artikel dus nog steeds op de verwijderlijst staat, zal door een onafhankelijke moderator beslist worden of het artikel blijft bestaan of dat het wordt verwijderd. Deze afweging wordt niet gedaan door het aantal stemmen te tellen, maar wordt op grond van inhoudelijke argumenten gemaakt. Zoals het er nu voorstaat ben ik dan ook niet bang dat het artikel verwijderd gaat worden: de gegeven argumentatie om het artikel te verwijderen is immers niet meer inhoudelijk geldig nu het artikel grondig veranderd is. Op Wikipedia:Te verwijderen#Te verwijderen pagina's staat ook een uitleg over de gang van zaken betreffende ter verwijdering genomineerde pagina's.
P.S. ik heb je reactie, die je op mijn overlegpagina had geplaatst, gekopieerd naar hierboven. Het is namelijk gebruik om te reacties op dezelfde plaats te geven als datgene waar je op reageert, zo blijven eventuele discussies overzichtelijker. Om op de hoogte te blijven van discussies die je op overlegpagina's van anderen aan het voeren bent, kun je bij het invoeren van je reactie een vinkje plaatsen voor het vakje Deze pagina volgen, onder het invoerveld. Via je volglijst (knopje op de allereerste regel bovenaan) kun je dan in één oogopslag zien of er op de desbetreffende pagina's al nieuwe bewerkingen zijn gepleegd.
Veel plezier nog op Wikipedia, en maak je niet al te druk over deze verwijderingsnominatie, dat komt m.i. wel goed.
Groetjes, Trewal 18 nov 2009 11:22 (CET)[reageer]
Hoi MissRose, naar aanleiding van de aanpassingen is het probleem met auteursrechtenschending in ieder geval al uit de wereld. De indiener heeft de nominatie nu gewijzigd in een vraag of het artikel wel of niet Encyclopedisch is (zie Overleg_gebruiker:JZ85#Neth-ER). Dat ziet er al wat vriendelijker uit, niet? Overigens verwacht ik wat het E of NE zijn weinig problemen, volgens de richtlijnen zijn verenigingen op landelijk niveau sowieso E, zoals ik op diverse overlegpagina's al heb meegedeeld. Even afwachten tot uiterlijk 26/11 of er nog meer commentaar op komt.
Groet! Trewal 18 nov 2009 21:38 (CET)[reageer]
Hoi MissRose, helaas is het artikel toch verwijderd, voor uitleg zie Overleg gebruiker:MoiraMoira#Neth-ER. Daar staat ook aangegeven wat je eventueel kunt doen om het artikel teruggeplaatst te krijgen. Vriendelijke groet, Trewal 26 nov 2009 11:05 (CET)[reageer]

Hoi Trewal. Jammer, maar in ieder geval hartstikke bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan. Ik heb het helemaal gehad met Wikpedia dus ik ga hem niet terugzetten, organisaties die gelijk zijn aan Neth-ER zoals UK Research Councils krijgen wel een pagina dus laat het maar. Ik kreeg de opdracht om de organisatie op Wiki te zetten, dus dat mag een collega dan doen als ze het alsnog willen :) Er wordt mij niet verteld wat er dan zo fout aan is, ik snap de bedenkingen niet dus ik laat het zitten :) GroetjesMissRose

(hierboven uit frustratie weggehaalde reactie teruggeplaatst, zodat voor anderen zichtbaar is dat deze nieuwe gebruiker kennelijk niet goed duidelijk is gemaakt waarom haar eerste bijdrage verwijderd werd...)

Misschien tot ziens? -- Trewal 29 nov 2009 01:44 (CET)[reageer]

Als je sommige dingen nog niet goed snapt kan je ze eerst uitproberen in de zandbak. Groetjes, HiddenKnowledge 12 nov 2009 13:26 (CET)[reageer]

Veel edits achter elkaar[brontekst bewerken]

Beste MissRose,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Neth-ER. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! JZ85overleg 12 nov 2009 13:28 (CET)[reageer]