Overleg gebruiker:Populier

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste populier,

Een wijziging zoals jij bij maretak uitvoerde (overigens prima hoor) is geen kleine wijziging, maar een tamelijk ingrijpende inhoudelijke wijziging. Je mag een wijziging alleen als klein markeren als het b.v. een geplaatste komma, of een spatie betreft, of een paar haakjes om een nieuwe wikilink. De bedoeling is dat dergelijke echt kleine dingen door je medeauteurs overgeslagen kunnen worden. Inhoudelijke bijdragen willen we altijd wel graag even lezen. Keep up the good work. Evanherk 16 mrt 2005 10:30 (CET)

Hallo Populier, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.054.158 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Groeten Känsterle 16 mrt 2005 10:37 (CET)

Platte tonderzwam[brontekst bewerken]

Ha populier, fijn dat er weer iemand interesse toont in fungi :) Toch vraag ik me af of lipsiense wel juist is bij de platte tonderzwam. Bij de taxonomie van de fungi heb ik me continu gebaseerd op de index fungorum en die zegt er dit over. Zover ik na kan gaan is dit de meest uitgebreide en up-to-date bron voor taxonomie-gegevens. Als dit niet zo is, hoor ik het graag Pethan 17 mrt 2005 10:11 (CET)

Voor de zekerheid herhaal ik mijn antwoord nog even hier: Als je bedoelt dat het meervoud populieren zou moeten leiden tot het artikel populier, dan kan dat via een redirect (zie voorbeeld populus).
Overigens ben ik wat verbaasd over het aantal geslachten dat je noemt in Salicaceae. Wat is er fout aan de opsomming op [1]? Heb je er rekening mee gehouden dat een gedeelte van de Flacourtiaceae onder is gebracht bij de Salicaceae, onder APG II? Het artikel op [2] geeft het onderzoek uit 2002 van Chase weer, waaruit naar mijn idee blijkt dat er tegenwoordig 55 geslachten onder de Salicaceae vallen, zoals in het Wikipedia-artikel oorspronkelijk werd vermeld. Pethan 19 mrt 2005 22:42 (CET)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Populieren.jpg[brontekst bewerken]

Beste Populier, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Populieren.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 25 jan 2007 10:43 (CET)