Overleg gebruiker:Puresang

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Meerdervoort in het onderwerp Decibel
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. sokpopmisbruik en daarmee doorgaand afwisselend ongewenste bewerkingen doen die een goede betrouwbare opbouw van de encyclopedie schade toebrengen en het misbruiken van de encyclopedie voor het voeren van een juridische strijd met een derde op het artikel Radio Decibel zijn zoals vastgesteld via bewerkingsvergelijking en nader onderzoek onderstaande accounts voor onbepaalde tijd geblokkeerd en is het oningelogd kunnen bewerken beëindigd:

Gebruiker heeft geen enkele intentie tot zinvol bijdragen en heeft voor langere tijd een betrouwbare opbouw van de encyclopedie doelbewust schade toegebracht.

Doorgaan op 2 nov 2016 via:

Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 2 aug 2012 10:30 (CEST) Bewerkingsoorlog in artikel Radio Decibel (commercieel)
  2. 12 sep 2016 16:48 (CEST) Nogmaals
    • blok - 1 dag


Welkom op Wikipedia en leuk dat je vandalisme helpt terug te draaien ;) Als een anoniem vier keer achter elkaar bewerkt, kun je altijd een mod vragen even te helpen. Mods hebben een "terugdraaiknop" en kunnen meerdere bewerkingen tegelijk terugdraaien, da's een stuk makkelijker ;) GreenDay2 3 aug 2010 12:16 (CEST)Reageren


Decibel[brontekst bewerken]

Ik zie dat je mijn bewerking van Decibel hebt teruggedraaid. Voordat ik dat weer terugdraai eerst maar overleg. Ik heb de bewerking op de pagina gedaan, omdat de tekst wat er stond en nu weer staat echt niet kan. Daar moet op z'n minst een zware wikify overheen komen. Links die in de tekst vernoemd staan, een breed uitgemeten stuk tekst over een nauwelijks relevant nevenstation. Dat de juridische strijd genoemd wordt is prima, maar zoveel en in zo'n detail is echt niet relevant. Oftewel. Wat er nu staat kan echt niet, dus graag overleg hoe deze tekst te verbeteren. Groeten Meerdervoort (overleg) 8 jan 2012 11:43 (CET)Reageren

De taalfouten en POV heb ik inmiddels verwijderd. Daarmee is het artikel zeker nog niet klaar. Daar graag overleg over wat er mee gedaan moet worden. Met name het laatste deel is veel te uitgebreid en slechts gedeeltelijk relevant. Meerdervoort (overleg) 8 jan 2012 12:07 (CET)Reageren

Bodemprocedure[brontekst bewerken]

Zoals de naam al zegt, is geen beroep mogelijk. De bodemprocedure is... wel... de bodem. Bronnen graag. Kleuske (overleg) 31 jul 2012 21:12 (CEST)Reageren

Gelukkig ben ik geen advocaat. Toch. Bij elke bewerking in dit lemma zie ik graag bronnen verschijnen daar e.e.a. omstreden is. Kleuske (overleg) 31 jul 2012 21:14 (CEST)Reageren

Radio Decibel[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Puresang, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Radio Decibel, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Kleuske (overleg) 1 aug 2012 11:05 (CEST)Reageren

Decibel[brontekst bewerken]

Moi Puresang, Het geschil los je maar op op de plek waar het thuishoort: in de rechtszaal. Wikipedia is hiervoor niet het juiste medium. Meerdervoort (overleg) 12 sep 2016 14:32 (CEST)Reageren