Overleg gebruiker:RS Bakker

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
RS Bakker (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 29 jan 2011 00:21 (CET) Meervoudig geklieder op 19 maart
  2. 29 jan 2011 00:28 (CET) Geklieder op 13 juni
  3. 29 jan 2011 00:32 (CET) Idem op 1 maart
  4. 29 jan 2011 00:35 (CET) Meervoudig geklieder op 1 augustus
  5. 29 jan 2011 00:38 (CET) In stappen leeghalen van Tornado (wervelwind)
  6. 29 jan 2011 00:53 (CET) In stappen leeghalen van Wikipedia
    • blok - onbepaalde tijd
Hallo RS Bakker, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.112 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia! Het is echter niet de bedoeling dat je artikelen met een onzininhoud gaat zitten schrijven. Dat geeft ons weer werk om het te verwijderen. Mocht je (wat zeer wel te begrijpen is) toch eerst was willen experimenteren met het bewerken van Wikipedia, dan kun je daar de Zandbak voor gebruiken. - André Engels (overleg) Hulp bij je eerste stappen op Wikipedia? Zie het Coachingsprogramma! 7 jan 2011 17:12 (CET)[reageer]


Beste Regina, het is niet de bedoeling om artikels over jezelf aan te maken, zeker niet als je nog niets noemenswaardigs hebt bereikt. Ik heb je artikel dus verwijderd en verzoek je vriendelijk om het niet nogmaals te plaatsen. Joris (overleg) 7 jan 2011 18:25 (CET)[reageer]

Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Kwiki overleg 7 jan 2011 17:21 (CET)[reageer]