Overleg gebruiker:Robin1701

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Lexw in het onderwerp Star Trek: Dark Armada
Hallo Robin1701, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.625 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

ErikvD 7 feb 2006 17:50 (CET)Reageren

Star Trek: Dark Armada[brontekst bewerken]

Beste Robin, nogmaals welkom. Ik zag zo juist jouw bijdrage op Star Trek: Dark Armada. Ik ben zo vrij geweest het artikel een beetje herschreven om het meer in lijn met de rest van de Wikipedia te zijn. Wat denk je er van?

Ik heb echter nog wel een vraag over het plaatje dat je hebt toegevoegd. Zijn alle onderdelen van het plaatje helemaal zelf gemaakt en kun je het dus vrij geven onder een GFDL licentie? Zo ja kun je dit dan melden op de pagina van de afbeelding? Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan maar weten. Je kunt hier onder je antwoord toevoegen, ik zal deze pagina voorloopig in de gaten houden.

Veel succes met jullie film, hopelijk kun je spoedig meer informatie toevoegen.

Groetjes, ErikvD 7 feb 2006 18:04 (CET)Reageren

Robin, ik heb je wijzigingen zojuist weer ongedaan gemaakt. De complete cast van een fanfilm project is net zo min relevant als de complete selectie van een amateur voetbalclub (die wordt ook niet opgesomd). Verder wil ik je vragen om te stoppen met het aanmaken van je eigen pagina. Als die pagina al relevant is (wat ik betwijfel), dan nog is het not done om die zelf aan te maken. Als je als persoon encyclopedisch relevant bent doen anderen dat wel. Het aanmaken van een pagina over jezelf riekt namelijk sterk naar zelfpromotie. Groet, Lexw 30 sep 2009 17:29 (CEST)Reageren
Precies, dat bedoel ik. Amateurs zijn niet interessant. En dat geldt ook voor amateur-acteurs en wat dies meer zij. Lexw 2 okt 2009 00:39 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Star Trek Dark Armada.jpg[brontekst bewerken]

Beste Robin1701, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Star Trek Dark Armada.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070212 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 13 feb 2007 16:43 (CET)Reageren


Star Trek: Dark Armada[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste Robin1701,

Het verwijderen van sjablonen waarmee wordt aangegeven dat een artikel voor verwijdering is genomineerd, is pas toegestaan als het betreffende artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Om het sjabloon weg te krijgen, kunt u op die lijst met eventuele bezwaarmakers in discussie treden. Het zonder instemming verwijderen van het sjabloon zal als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikels die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, Beany Overleg 30 sep 2009 18:15 (CEST) Beste Robin, zou je aub niet in andermans commentaar willen bewerken. Dit zou je moeten proberen te vermijden. - Beany Overleg 30 sep 2009 18:39 (CEST)Reageren

Berichten[brontekst bewerken]

Hallo robin1701,

het is niet de bedoeling dat je berichten van andere mensen verwijderd of wijzigt. De volgende keer levert dat een blokkade op.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky 30 sep 2009 18:41 (CEST)Reageren

Het is "verwijdert of wijzigt".