Overleg gebruiker:Runaravenmaster

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Runaravenmaster, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.970.130 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Chante Samuel[bewerken]

Beste Runaravenmaster, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Chante Samuel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090216 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 17 feb 2009 01:03 (CET)

Chate Samuel[bewerken]

Gekopieerd van mijn OP:

Chante Samuel[bewerken]

De pagina over Chante Samuel staat op de nominatie om verwijderd te worden. Heeft dit iets te maken met jouw bijdrage "Chante Samuel- Is een 12 jarige D-junior hoogspringster.CUMULUS | Roept u maar!. 16 feb 2009 13:56 (CET)"? Welke verbeteringen zijn wenselijk?

groet, Runaravenmaster.

Hoi Runaravenmaster. Ik heb het artikel eerlijk gezegd niet genomineerd omdat het geen goed artikel was, maar om een andere reden. Misschien was het WIUb (werk in uitvoering) sjabloon wat verwarrend inderdaad. De eigenlijke reden van mijn nominatie was dat ik Chante Samuel nog niet Encyclopediewaardig vind. We hanteren op deze wiki meestal het criterium dat een sporter op het hoogste seniorenniveau (zoals NK senioren) moet hebben gesport voordat ze daadwerelijk een artikel krijgen. Aan die eis voldoet Chante Samuel nog niet. Wel denk ik dat ze een groot talent is dat over een paar jaar waarschijnlijk wel een eigen artikel zal krijgen. Met vriendelijke groet, Cumulus. 19 feb 2009 18:59 (CET) Cumulus. 19 feb 2009 19:00 (CET)

Nederlandse Kampioenschappen Atletiek 1911[bewerken]

Beste Runaravenmaster, Ik zie dat je de laatste tijd nieuwe atletieklemma's aanmaakt, zoals nu weer Nederlandse Kampioenschappen Atletiek 1911. Dat is een prima zaak uiteraard, maar zou je ze voortaan ook willen melden in de rubriek 'Nieuwe artikelen' op Portaal:Atletiek? Dit keer heb ik het al voor je gedaan. Bvd en groet,--Piet.Wijker 14 aug 2009 08:43 (CEST)

Beste Runaravenmaster, Bij het nakijken van de door jou geplaatste informatie op bovengenoemde pagina stel ik vast dat deze totaal afwijkt van die, welke over deze kampioenschappen terug te vinden zijn in twee officiële KNAU-bronnen:
1. Gouden boek der K.N.A.U. door Jan Blankers, Joop Haitsma en Jo Moerman uit 1951, uitgegeven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum. N.V. Drukkerij Joh. Mulder
2. 1870 – 2000, 130 jaar atletiek in Nederland door Aad Heere en Bart Kappenburg uit 2000, uitgegeven door Groenevelt b.v. ISBN 90 90 12867 0
Zou jij kunnen aangeven welke, bron(nen) jij voor de door jou gestarte pagina hebt gebruikt? Bvd en groet,--Piet.Wijker 14 aug 2009 11:32 (CEST)
Beste Runaravanmaster, Het spijt mij zeer, maar zonder verdere reactie van jouw kant zullen wij bovengenoemde pagina voor verwijdering voordragen omdat, zoals ik al eerder heb aangegeven, de uitslagen volledig afwijken van de informatie in de ons ter beschikking staande officiële bronnen. Groet,--Piet.Wijker 16 aug 2009 14:23 (CEST)
Beste Runaravenmaster, Ik zie dat je de uitslagen inmiddels aanzienlijk hebt aangepast en nu ook bronnen hebt vermeld. Toch blijven er nog diverse vragen bij mij leven, zoals:
1 .Waarom vermeld je ook de uitslagen van diverse andere nummers niet die eveneens in 1911 zijn verwerkt, zoals de 200 m, 110 m horden, 400 m horden en het verspringen?
2. Hoe kom je aan de nummers twee en drie, want die zijn in de door jou genoemde bronnen niet te vinden?
PS, het is een goed gebruik onder gebruikers van Wikipedia dat die antwoord geven op de op hun Overlegpagina's gestelde vragen. Dus graag aandacht hiervoor. Bvd en groet,--Piet.Wijker 23 aug 2009 20:57 (CEST)