Overleg gebruiker:Thom977

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Misbruik van sokpoppen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Welkom[brontekst bewerken]

Veel plezier op Wikipedia! Voor vragen en dergelijke ben je altijd van harte welkom op mijn overlegpagina en bij onze helpdesk.
Met vriendelijke groet, Mathonius 9 sep 2010 02:52 (CEST)Reageren

Misbruik van sokpoppen[brontekst bewerken]

Geachte Rastko Pocesta / Thom977, u heeft ter doorgaande pushing van een lemma over de persoon Rastko Pocesta misbruik gemaakt van twee accounts. Dit is vastgesteld na checkuser-onderzoek. Met de tweede account heeft u doelbewust het lemma dat reeds na een beoordelingsperiode van twee weken door de gemeenschap verwijderd was herplaatst en tevens op de overlegpagina ervan u voorgedaan als een ander dan Pocesta in het streven naar behoud ervan ondanks de verwijdering eerder. Dit valt onder misbruik van sokpoppen. Het lemma is wederom verwijderd en de accounts zijn geblokkeerd voor onbepaalde tijd. Mocht u willen blijven bijdragen aan Wikipedia dan kunt u eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule waarover u de uitleg hier kunt vinden indien u zich in de toekomst zult onthouden van nieuw misbruik. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 11 sep 2010 14:19 (CEST)Reageren