Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mynameuser513521

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Timvanholst)
Laatste reactie: 10 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Beoordelingsnominatie VSTS
Uw aandacht alstublieft

Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

Dossiermelding onder oldid 32053530

  1. 22 aug 2013 17:09 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina VSTS

Antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia. We verwijderen niet zomaar pagina's. De pagina die u leeghaalde is naar mijn idee in deze vorm een prima artikel. Het onderwerp lijkt mij relevant genoeg om opgenomen te worden in Wikipedia en het artikel is neutraal. Er staan minstens 3 feiten in, alhoewel het artikel wel een beetje kort is. Dat is echter geen reden om een artikel te verwijderen, danwel te nomineren voor verwijdering.

Ik zal hierboven het zandbak-sjabloon vervangen door een welkom-sjabloon. In dat sjabloon staat nuttige informatie over Wikipedia en staan handige links die wat meer uitleggen over Wikipedia. Als je verder nog vragen hebt, dan kun je die stellen op de Help:Helpdesk.

Sum?urai8? 25 jul 2012 17:31 (CEST)Reageren

 

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hallo Timvanholst. Wat vind je precies moeilijk aan het toevoegen van tekst? Ik zie aan je bijdragen dat het je eerder wel gelukt is?

Woody|(?) 22 aug 2013 17:04 (CEST)Reageren

 

Beoordelingsnominatie VSTS[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om VSTS dat is genomineerd door Basvb. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130822 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 aug 2013 02:03 (CEST)Reageren