Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Tokkenspel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Ronn in het onderwerp Reclame
Mededeling
Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Tokkenspel (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen
Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen en kan daarom niet meer gebruikt worden op Wikipedia. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Reclame[brontekst bewerken]

Ik heb je reclamepagina verwijderd. Wil je serieus bijdragen, bedenk dan dat een artikel moet gaan over een (encyclopdisch) relevant onderwerp, beschreven vanuit een neutraal standpunt, waarbij de inhoud verifieerbaar is in betrouwbare en onafhankelijke bronnen en niet het resultaat van origineel onderzoek. Wikipedia is een encyclopedie en geen gratis webruimte of reclamezuil. Schrijven over jezelf over zaken waarbij je nauw betrokken bent kun je beter ergens anders doen. Zie verder welkom voor nieuwkomers. RONN (overleg) 5 jul 2016 14:25 (CEST)Reageren