Overleg gebruiker:Vegavis

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, Vegavis! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.961.622 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Exophtalmus[bewerken]

Beste Vegavis, onlangs heeft u exoftalmus hernoemd naar exophtalmus. Dit is echter niet de voorkeursspelling in het NTvG en de schrijfwijze exophtalmus is eigenlijk een verfransing (zie het verplaatsingsverzoek). Mocht u toch menen dat de schrijfwijze exophtalmus juist is, dan verzoek ik u bij het verplaatsingsverzoek dit te ondersteunen met bronnen. Met vriendelijke groeten, Wimpus (overleg) 31 okt 2017 20:59 (CET)

MeToo (hashtag)[bewerken]

Hallo Vegavis, je was me net voor met dit artikel. Ik had mijn versie ook gisteren klaar maar wilde het voor publicatie nog aan iemand laten lezen. Ik heb enkele paragrafen (de meeste vertaald uit de Engelse versie) in jouw artikel verwerkt, hoop dat je het een goede aanvulling vindt. Groet, Kattiel (overleg) 10 nov 2017 16:50 (CET)

Prima, dat is de basis van dit project! Zelfs als ik er niet blij mee was geweest had je het aan mogen passen. Bedankt en groet Vegavis (overleg) 15 nov 2017 16:24 (CET)

Stationsplein Utrecht[bewerken]

Leuk artikel, dank je!! Ben er toevallig gisteren voor het eerst overheen gelopen. Dat wordt weer een mooi Utregs plekkie! Grt, eVe Roept u maar! 21 feb 2018 14:05 (CET)

Bedankt voor het compliment. Wat je er ook van vindt, het heeft wel een iconische uitstraling. Vegavis (overleg) 21 feb 2018 14:50 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)