Overleg gebruiker:VicFlirt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo VicFlirt, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.345 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:53 (CEST)[reageer]

NAVO spellingsalfabet[brontekst bewerken]

Dag VicFlirt, ik vraag je dringend te stoppen met je bewerkingen op dit artikel. Als je er verder mee wilt, overleg dan eerst op de overlegpagina van dat artikel. Kijk ook even naar [voor bijdragen aan de Wikipedia] Origineel onderzoek hoort niet in de Wikipedia Geen eigen meningen weergeven in de Wikipedia.

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:03 (CEST)[reageer]

NAVO spellingsalfabet[brontekst bewerken]

Dag VicFlirt, ik vraag je dringend te stoppen met je bewerkingen op dit artikel. Als je er verder mee wilt, overleg dan eerst op de overlegpagina van dat artikel. Kijk ook even naar [voor bijdragen aan de Wikipedia] Origineel onderzoek hoort niet in de Wikipedia Geen eigen meningen weergeven in de Wikipedia. Vriendelijke groeten van Marten de Vries (overleg) 29 sep 2019 08:20 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:56 (CEST)[reageer]

Navo spelling alfabet[brontekst bewerken]

Beste, waarom volhardt je in het terugzetten van de versie met IPA aanduiding terwijl daar geen consensus over is? Vr groet Saschaporsche (overleg) 14 okt 2019 11:47 (CEST)[reageer]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Wederom wijzigingen waar geen consensus over is! Saschaporsche (overleg) 24 okt 2019 20:14 (CEST)[reageer]

Beste VicFlirt, kun je deze weghaling toelichten op bijbehorende overlegpagina? Voor nu is dit gedeelte weer teruggezet. Mvg, Encycloon (overleg) 4 nov 2019 16:24 (CET)[reageer]

Hernoeming Indusi naar Punktförmige Zugbeeinflussung[brontekst bewerken]

Dag VickFlirt,

Indusi en Punktförmige Zugbeeinflussung (PZB) zijn namen die beide gebruikt worden voor een Duits treinbeveiligingssysteem. Ik denk dat PZB meer gebuikt wordt dan Indusi, maar de naam is niet gewijzigd, 'Indusi' wordt ook nog steeds gebruikt. In de inleiding van het artikel is al beschreven waarom en wanneer de naam PZB opkwam. Daarom hier de vraag om je naamswijzging beter te motiveren, bij voorkeur op de overlegpagina.

Verder moet ook het artikel aangepast worden. Het artikel begint nu alsof Indusi de naam van het artikel is.

Een derde punt is dat er nog bijna 130 artikelen verwijzingen zijn naar Indusi. Die zouden gewijzigd moeten worden in verwijzingen naar Punktförmige Zugbeeinflussung. Let wel, er zijn veel meer verwijzingen naar Punktförmige Zugbeeinflussung, dus bij het ongedaan maken van de naamswijziging ligt er ook nog een flinke onderhoudsklus.

Nu je dit toch opgepakt hebt, maak je de klus ook af? Meld je het ook even als je dat niet ziet zitten? Vriendelijke groeten van Marten de Vries (overleg) 8 mei 2020 20:56 (CEST)[reageer]

Dag VickFlirt, veel dank voor je aanvulling van Overleg:Punktförmige Zugbeeinflussung! Fijn dat iedereen nu kan zien waarom de titel gewijzigd is. Anderen kunnen daar nu ook op reageren, als ze daar de behoefte aan hebben. Goed voor als er nog overleg gewenst wordt.
Er is al een doorverwijspagina van Indusi naar Punktförmige Zugbeeinflussung. De Wikipedia zorgt vaak automatisch voor een doorverwijspagina als je een naam wijzigt. Zoek maar eens op Indusi. Je komt dan vanzelf op de nieuwe pagina 'Punktförmige Zugbeeinflussing' terecht. Helemaal bovenaan staat dan de opmerking dat je bent doorverwezen vanaf 'Indusi'.
Mag ik je nog twee tips geven? De eerste tip is om bijdragen op overlegpagina's altijd te ondertekenen met vier tildes achter elkaar (dus vier keer dit teken: ~). Wikipedia zet die vier tildes dan om in een soort ondertekening, met je naam en een datum. Bij je instellingenpagina kun je nog instellen dat daar nog een tekstje bij komt, bijvoorbeeld "Vriendelijke groeten". Het lijkt dan ook een beetje op een ondertekening. Mijn tweede tip is om iets over jezelf te schrijven op de pagina Gebruiker:VicFlirt. Leuk voor anderen om iets van je te weten.
Veel succes en plezier op de Nederlandse Wikipedia! Vriendelijke groeten van Marten de Vries (overleg) 12 mei 2020 23:48 (CEST)[reageer]