Overleg gebruiker:VincentKeers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo VincentKeers, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.854 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 23 feb 2011 14:27 (CET)[reageer]

Coachingsprogramma
Coachingsprogramma

VincentKeers volgt het coachingsprogramma. De coach is Basvb.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Basvb op de hoogte te stellen.

Hallo Vincent Keers,

Ik zal vanaf heden de coaching op me nemen. Vragen kan je hier stellen dan zal ik ze zsm beantwoorden. Daarnaast zal ik je bijdragen af en toe bekijken om te kijken of alles goed gaat.

Mvg, Bas (o) 1 mrt 2011 14:28 (CET)[reageer]

 Bas,
 Dank voor het vlotte antwoord. Ik probeer zoveel als mogelijk alle mogelijkheden zelf te ontdekken maar wikipedia is nogal uitgebreid.
 Het werk van Arie is goed maar kan nog wat beter en dan liefst zonder linkjes naar eigen gallery en/of galerie.
 Ik heb hem inmiddels op de hoogte gesteld van mijn aanpassingen maar heb helaas geen reactie retour ontvangen.
 Maar de aanhouder wint dus ik stuur hem nogmaals een emailtje want 2 weten meer dan 1.
 Groet, Vincent
Ok ik hoop dat hij het mailtje beantwoord, ik zie dat Arie niet heel actief is de hele tijd op wikipedia. Als je vragen heb hoor ik het wel. Ik heb op [1] gereageerd. Mvg, Bas (o) 3 mrt 2011 17:27 (CET)[reageer]
         Nee, Arie wil niet mailen (te druk). Hij wil enkel mondeling contact maar dat kost volgens mijn meer tijd? Toch?
         Ik ga gewoon mijn weg. Heb geen belang in handel, of in contact maar vond het netjes om hem op de hoogte te houden.
Ok over de woorden authentiek, dat mag je uit de tekst halen, en als je goede vrije afbeeldingen hebt vinden we het erg fijn als je die toevoegt. Mvg, Bas (o) 4 mrt 2011 17:29 (CET)[reageer]
         Wel jammer dat ik de diverse afbeeldingen niet rechts naast en in direkt relatie tot de tekst kan plaatsen. Toont rommelig.
         Ah! Ik heb en paar afbeeldingen verplaatst. Ziet er al veel beter uit. Wellicht nog iets kleiner maken? Alles op 200 pixels?
De afbeeldingen zien er zo netjes uit. Ik moet nog even kijken naar het stukje tekst wat je over het boek/de afbeelding in het verhaal hebt gezet, en de stukjes die je bij de pdf's hebt gezet. Het is eigenlijk de bedoeling dat dit artikel puur over perzische tapijten gaat, en dus niet over het boek en over de linkjes, je zei overigens eerder dat er mogelijk commerciële links in het artikel staan? Als dit nog steeds zo is mag je deze links gewoon door niet commerciële links vervangen die jou relevant lijken. Mvg, Bas (o) 5 mrt 2011 11:04 (CET)[reageer]
           Kijk eventjes naar de pagina. De PDF linkjes met www. informatie zijn d'r uit. Daarvoor in de plaats komen nog meer
           grote files van echte oude stukjes. Soms een tikkie sleets, niet te gelikt of te opgepoetst maar wel echt en   
           bijzonder informatief naar mijn mening. Alles ter leering en vermaak en ter ondersteuning van een vermistend stukje 
           cultuur. Graag een kritische blik.
           Oh ja: ik schrijf niet over het boek maar gebruik het als referentie kader. Die afbeeldingen liggen dichter bij de  
           de originele dessin taal dan wat voor hedendaags, semi-antiek jaren vijtig lappie dan ook.
           gr. Vincent

Hallo Vincent Keers,

Je hebt inmiddels bijna een jaar niet op Wikipedia bewerkt, ik ben dus voornemens de coaching af te ronden. Mocht je weer actief worden dan is het altijd weer mogelijk om vragen te stellen bij mij (of anderen) of de coaching weer voort te zetten.

Mvg, Bas (o) 30 jan 2012 21:11 (CET)[reageer]