Overleg gebruiker:Vincentvanderput

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met meer accounts en IP-adressen doelbewust pogen een herhaald verwijderd artikel in de encyclopedie te blijven plaatsen alsmede het als wraak leeghalen van een ander artikel zijn de volgende accounts zoals vastgesteld via uitgevoerd checkuseronderzoek geblokkeerd op 17 juni 2012:

Gebruiker kon indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Vincentvanderput heeft daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie. Dit kwam te vervallen echter:

In verband met anoniem (gezien de bewerkingsonderwerpen dezelfde gebruiker betreffende) hervatten van bewerkingen via 82.171.250.3 (overleg | bijdragen | bloks) zijn hiervan de bewerkingsrechten wederom opgeschort ditmaal voor 2 jaar in verband met blokontduiking op 25 augustus 2013. Gebruiker kan zich nu desgewenst wenden tot de arbitragecommissie.

Aanvullend via online checkuserverzoek is nu ook Alanten19 (overleg | bijdragen | bloks) meegeblokkeerd

Waarschuwing[bewerken]

Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 17 jun 2012 17:22 (CEST) doorgaand herplaatsen van een niet encyclopedisch relevant artikel

Artikel[bewerken]

Beste gebruiker, ik heb uw artikel Falefou Tapugao Jr direct verwijderd omdat het onderwerp al recent als niet encyclopedisch relevant is beoordeeld door de gemeenschap. Mocht deze voetballer zijn debuut hebben gemaakt in het nationale elftal of op het hoogste niveau zijn uitgekomen dan kan deze pas opgenomen worden in de encyclopedie. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 apr 2012 15:52 (CEST)

Het is dan niet de bedoeling de pagina te blijven plaatsen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 apr 2012 16:14 (CEST)
Zie ook Overleg gebruiker:82.171.228.32 Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 apr 2012 16:20 (CEST)
U maakt steeds dezelfde pagina oningelogd en ingelogd met meer accounts en IP-adressen aan, nu weer met 82.171.250.3 (overleg | bijdragen | bloks) en weer ingelogd. Dit is beslist *niet* de bedoeling. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 17 jun 2012 17:19 (CEST)
En nu weer via Alanten (overleg | bijdragen | bloks)... Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 17 jun 2012 17:57 (CEST)