Overleg gebruiker:Volker Vandermolen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Volker Vandermolen, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.976.279 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

G w. Bush[bewerken]

Het was wellicht niet de bedoeling G.W Bush te hernoemen? Als u vragen heeft kan u de helpdesk contacteren. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Aeginatetra (overleg · bijdragen)

Waldek Kosinski[bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je hebt geëxperimenteerd op de pagina Waldek Kosinski. Ik heb je bijdragen ongedaan gemaakt en wil je vragen om voortaan te experimenteren in de Zandbak. Ook raad ik je aan om hulp voor nieuwkomers te lezen: daar lees je hoe Wikipedia werkt en hoe je een bijdrage kunt leveren. Als je vragen hebt kun je een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. MichielDMN 🐘 (overleg) 16 sep 2018 22:43 (CEST)

Zetels Amerikaanse Huis van Afgevaardigden[bewerken]

Waarom blijf je in het artikel Huis van Afgevaardigden (Verenigde Staten) de zetelverdeling aanpassen aan de meest recente verkiezingen? Het 115e Congres is nog tot 3 januari 2019 in sessie, dus tot die tijd geven wij de zetelverdeling in het 115e Congres weer, niet die in het 116e Congres. Jeroen N (overleg) 9 nov 2018 22:51 (CET)

Verenigde Naties[bewerken]

Hallo. Ik heb je bewerkingen op Verenigde Naties ongedaan gemaakt. Wat is dikwijls? Waar heb je de informatie gehaald? Bovendien zette je twee keer hetzelfde neer op een andere plaats in het artikel. Dat is een beetje vreemd. Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 12 apr 2019 19:24 (CEST)

beste.
de informatie heb ik door het boek van dick Cheney te lezen
Dat het er twee keer op staat is een foutje
Ook behoort Cheney to de neoconservatieve kant van de republikeinen
een van hun belangrijkste punten dat de VN zicht te veel moeit – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Volker Vandermolen (overleg · bijdragen) 14 apr 2019 20:59‎

Michael Weatherly[bewerken]

Gelieve te stoppen met het verwijderen van goedgedocumenteerde metoo-info op Michael Weatherly. W\|/haledad (zegt u het maar) 16 jun 2019 01:25 (CEST)

Vlaams Belang[bewerken]

Beste Volker Vandermolen, het kan best dat je vindt dat Vlaams Belang niet extreemrechts is, maar de bronnen staan er net bij om duidelijk te maken dat de meeste media dat wel vinden. Je kunt die misschien allemaal links vinden, zoals sommige VB'ers graag doen, maar het zijn wel de beste bronnen die voorhanden zijn, lijkt mij. Best niet weghalen zonder beter bronmateriaal dus graag. M.v.g., MichielDMN 🐘 (overleg) 21 jun 2019 22:53 (CEST)