Steam (dienst): verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
8 bytes verwijderd ,  1 jaar geleden
en dat (voor zover al nodig) hoeft niet twee keer in één zin - en over computers was al eerder gesproken
(Versie 56621361 van 94.227.78.254 (overleg) ongedaan gemaakt - een heel normaal woord, net als huishouden, betaling, downloaden, cd, dvd, software en computer in dezelfde alinea; de lezer schiet er niets mee op.)
Label: Ongedaan maken
(en dat (voor zover al nodig) hoeft niet twee keer in één zin - en over computers was al eerder gesproken)
== Functionaliteit ==
=== Distributie ===
Met de komst van snelle [[internet]]verbindingen in veel huishoudens en het betrouwbaarder worden van betalingen via het [[internet]] is het mogelijk geworden om games tegen betaling te downloaden en deze vervolgens te kunnen spelen. Men betaalt dus niet langer voor de cd of dvd met daarop de software, maar voor het recht om het spel te spelen. Wanneer men via Steam een product heeft aangeschaft, behoudt de Steam-abonnee te allen tijde het recht om het product te downloaden en te spelen, ook wanneer het product al eens van de computer is verwijderd. Tevens is deze methode computer-onafhankelijk, wat inhoudt dat bovenstaande geldt ongeacht welk platform men gebruikt. Steam is sinds 12 mei 2010 ook beschikbaar voor [[Apple Macintosh]].
Tevens is deze methode [[computer]]-onafhankelijk, wat inhoudt dat bovenstaande geldt ongeacht welk platform men gebruikt. Steam is sinds 12 mei 2010 ook beschikbaar voor [[Apple Macintosh]].
 
=== Verificatie ===
493.959

bewerkingen

Navigatiemenu