Vuistneuken

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een vrouw die haar eigen vuist naar binnen beweegt.

Vuistneuken (ook wel fistfucking, fisting of vuistseks) is een seksuele techniek waarbij meerdere vingers en soms de hele hand, al dan niet in de vorm van een vuist, in de vagina of anus wordt gedaan.

Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Bij punchfisting wordt na een uitgebreide voorbereiding in één keer de vuist in de opening geduwd of geslagen. Hieraan zijn grote gezondheidsrisico's verbonden.

Vuistneuken is vaak pas mogelijk nadat men eerst meerdere keren in een korte tijd met meerdere vingers de vagina of anus is binnengegaan. Sommigen beweren dat hierbij de ontvang(st)er een zeer intensief seksuele beleving heeft met een intensief orgasme. Maar bij de meeste mensen doet dit pijn en wekt het idee alleen al afschuw. Vuistneuken komt in extremere pornofilms voor sinds eind jaren tachtig.[bron?]

Gevaar[bewerken]

Het gevaar bij vuistneuken is dat de vagina of anus beschadigd wordt. Meestal zijn dit zeer pijnlijke beschadigingen. Ook bestaat er infectiegevaar.

Literatuur[bewerken]

  • Bert Herrman Trust: The Hand Book: A Guide to the Sensual and Spiritual Art of Handballing Alamo Square Press New York 1991 ISBN 9780962475153